- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Greenebola #21486 üzenetére
Írni kell a béta fórumba, hogy tegyék elérhetővé letöltésre neked.
Nekem is így volt, írtam egy bejegyzést, hogy legyenek szívesek letölthetővé tenni nekem is, aztán elolvasta egy fejes ott bennt, válaszolt, hogy rendben töltheted és megjelent a letöltések között -
WhiteLord
csendes tag
Nem tudja esetleg valaki a megoldást a DCOM Exploit támadásokra?
Avast mindig küldi az üzeneteket, de ha letörlöm az avastot, lehet hogy át tud jutni a tűzfalon mivel lehet hogy bejegyzett magának valamilyen kiskaput. Átnéztem de nincs semmiféle gyanús programbejegyzés, de lehet hogy épp egy rendszerfájlt használ pont résnek.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
BLUES az élet!
-
blattida
nagyúr
válasz WhiteLord #21502 üzenetére
Ha a windows-od naprakész, friss, akkor semmi okod nincs tartani ettől az exploit-tól, ergo, nem kell foglalkoznod vele.
Ha zavar, ezek szerint igen, tedd a kivételek közé az avast-ban vagy használj más av megoldást.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
válasz #41133696 #21499 üzenetére
19:45-től 23:17-ig tartott az a2 teljes vizsgálata, és nem talált semmit.
Szerk : időpont helyesbítés:
a-squared Free - verzió 4.5
Legutóbbi frissítés: 2009.11.23. 19:44:36Beállítások:
Vizsgálat típusa: Mély
Objektum: Memória, Nyomok, Sütik, C:\, D:\, E:\
Archívumok: Be
Heurisztikus: Ki
ADS vizsgálat: BeElindítva: 2009.11.23. 19:44:39
Ellenõrizve
Fájl: 576872
Nyomok: 780214
Sütik: 838
Folyamatok: 99Találat
Fájl: 0
Nyomok: 0
Sütik: 0
Folyamatok: 0
Rendszerleíró kulcsok: 0Vége: 2009.11.23. 23:16:55
Vizsgálati idõ: 3:32:16[ Szerkesztve ]
-
WhiteLord
csendes tag
válasz blattida #21503 üzenetére
Windóz Xp sp3-asom van, akkor nem kell foglalkozzak vele.
Most Comodo IS, Avira és Avast van fenn, nameg spybot s&d, mbam - akkor az avast-ot törölhetem?
A comodo és az avira is igen jó víruskeresésben, spy és ad- malware ellen is elvileg jó a védelem.
Köszi a jó tanácsot!BLUES az élet!
-
WhiteLord
csendes tag
válasz betyarr #21510 üzenetére
XD - jó tudom, de ebben a felállásban olyan gyorsan hasít a gép, mint azelött az avast + comodo is és spybots&d felállásban nem igazán, még a cpu-fogyasztás is 1-4 % max, hihhetetlen szerintem is! Stabilabb most mint eddig volt... Az avastot sztem le is szedem, bár tényleg még semmi ütközés, se egyéb negatív hatás. Egyedi dolog.
Egyrészt comodo is tartalmaz antivírust meg egyebeket, de ezt úgy fabrikálták meg, hogy nem csinál gubancot ha van egy külön vírusírtó.
[ Szerkesztve ]
BLUES az élet!
-
félisten
válasz Gorneck #21513 üzenetére
Méghogy a többség nem tévedhet...
Avira:
"The file 'file.exe' has been determined to be 'FALSE POSITIVE'. In particular this means that this file is not malicious but a false alarm. Detection will not be removed due to the fact that the file does not belong to a regular piece of software. This software can be used for an evasion of security protections in several computer programs. If we will find some malicious code inside the suspicious file anyway, we will integrate the pattern recognition in one of our next updates. In case AntiVir can detect this file we will not change or remove our detection."
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tyan
senior tag
válasz racerx #21475 üzenetére
Szia!
Mostmár én is kíváncsi vagyok erre a "KIS elrontja a lemezt" hibára, ezért ma este kipróbálom az írást Verbatim lemezzel.
A múltkor aktív KIS2010 védelem mellett Verbatimra Nero 9-el írtam és nem volt semmi gond (felírt adatokat lecsekkolta a Nero és ott is minden OK volt).
-
nagyúr
Nekem se volt probléma, minden rendben ment, ellenőrzés is, aztán asztali DVD és másik gép se tudta lejátszani pl. a filmet amit ráírtam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
válasz Gorneck #21516 üzenetére
Ezek után némileg nőtt az MSE a szememben.
(#21515) Plag: Nagy Kaspersky fan vagy? Ha netán tudod ajánlani, szívesen meghallgatnék egy rövid bemutatót róla, akár priviben is.
Épp keresek valami villámgyors, de megbízható védelmet. Az Avirát a sok hibás találat miatt akarom lecserélni, de csak akkor, ha más szemszögből is legalább olyan jót találok vagy ingyen, vagy promo licenszek révén. (Inkább 100 fals riasztás, mint 1 beengedett kártevő)
Ahova kéne: w7 64bit, júzer mód, UAC maxonEladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
Talán félig meddig off, de mivel a WOT-ról és a Siteadvisorról van szó, nem annyira, a kérdést az IE topicban is feltettem:
"Helló!
IE8 alatt a következő a gondom, hiába rendezem sorban az eszköztárak rögzítésének feloldása lehetőséggel, majd a rendezést követően lezárásával az IE8-ban a McAfee SiteAdvisort ,és a WOT-ot, mert következő indításnál újból mindegyik egy teljes külön sort vesz el.
Rendezve
Rendezetlenül
"
-
HZoli87
veterán
Agnitum ingyenes tűzfaláról mik a tapasztalatok ?
(gépterhelés, bugok száma, esetleg Avira mellett jól fut, vagy nem)
(Agnitum ingyenes tűzfal vs PC Tools ingyenes tűzfala)
(azért írom ide, mert ez forgalmasabb topik, remélem nem baj)[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
Avira 10 es betát próbálta már valaki?
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
Greenebola
senior tag
válasz HZoli87 #21525 üzenetére
Én a PC Tools Firewallt Jelenleg használom..
De Szakmai szemmel nem nagyon bírok megnyilvánulni mert nem nagyon vagyok tűzfalas.
Alapbeállításon nem sokat kérdez ,de ez beállítható ugyebár..
A CLT lefuttattam vele 210 pont lett..
A Torrentezés megy nálam Tölt vissza rendesen annyit csináltam ,hogy a bejövőt,kimenőt engedélyeztem.
De viszont az Advanced Rulesba bepipáltam az összeset és Blockon hagytam 1 kivételével az [ARP..] mert akkor nem volt Net..
[Kép]WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
zed01
őstag
Gyerekek most vettem észre, őstag lettem! Ennek örömére kibontok egy olyan pezsgőt, amit össze kell keverni dohánnyal, betölteni roll papírba és jól elszívni.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
HZoli87
veterán
Hát így 10 perc alatt érzésre kicsit gyorsabb, gépet egyáltalán nem fogja. Secure Start rendesen belassítja a bejelentkezést, 9-s verzióban nem lehetett észre venni, hogy bevolt kapcsolva. Teljes ellenőrzés közben 50% körül megy a CPU (AMD kétmagos,mobil), 100 MB memóriát eszik közben, bármit tudok mellette csinálni. Amúgy még sok mindent kell javítani benne:
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz HZoli87 #21532 üzenetére
Windows 7 alatt vagyok Telepítéskor Feljött az ablak ,hogy [A Windows nem tudja ellenőrizni az illesztő program gyártóját]..
A webguard nálam lassított főleg videó megosztókon mikor elindítottam a videókat akkor nagyon sokat gondolkodott Most ez nem észlelhető..
A CLT 160 pont lett..
A Teszt után viszont nem bírom megnyitni a Programot Fút ugyanúgy de belépni a GUI-ba nem tudok..
Idáig ennyi..
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Megnéznétek ezt az oldalt?
Haveromnál Avira van fent, neki malware minősítéssel blokkolja az oldalt.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz Greenebola #21547 üzenetére
Köszönöm azoknak akik megnézték!
Na ez az...
Az Avira újabb falsa... Ezen még a bétájuk sem változtat.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #21547 üzenetére
Nálam nem blokkolja, pedig maxon van a Webguard. De mindegy is.
Webguard meg ugyanaz a Premium és Security Suite verzióban is.
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz BigManus #21548 üzenetére
Hát igen
No meg a másik ami már "kiidegel" ,hogy a tűzfalon javíthatnának mert semmi változást nem vettem észre ,ugyan úgy eltűnik a Tray Ikon és lelövi az IP Blockot Restart után..
De ha nem telepítem a Firewall részét akkor kirakja az ikont , ez win7 alatt történikNemrégiben pedig az IP blockot már nem lőtte ki a 9 verzió nem értem én ezt
De majd csak ki fórja magát.....HZoli87 Na ez megint érdekes hehe ez blokkolja az nem hehe
Verzió: AntiVir WebGuard 10.00.09.00 2009.11.20
Egyedűl ez a 2 modul még 9 verzió Luke Filewalker & AntiSpam Library[ Szerkesztve ]
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest