- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Aktív témák
-
félisten
válasz etele34 #22063 üzenetére
Hali!
Ez nem vita tárgya, mert abból a megközelítésből, ahogy Te írtad, nyilván teljesen egyetértünk. Én biztos "fokozott óvatossággal" kezelném, ha egy system32 könyvtárban lévő fájlt gyanúsítana, mint egy átlag user, és biztos nem gyalulnám le úgy hirtelen felindulásból.
Persze manapság úgy írni egy AV-t, hogy az felhasználóbarát is legyen, de ennek ellenére magas szintű védelmet is biztosítson, az szerintem szinte lehetetlen. Más AV-knek is lehet/van fals riasztása, nyilván ha automatikusan törlésre megy az user, akkor akkor is vége lehet az OS-nek...Az a probléma, hogy igazából nem lehet tökéletes tanáccsal sem ellátni átlag usereket, mert visszanyalhat a fagyi, erre egy saját példa. Azt szoktam javasolni usereknek, hogy ha valami kiír olyan dolgot, amit nem ért, akkor a Cancel/Mégsem/Nem gombra katt vagy csak zárja be az ablakot. Na de ugyanez egy kérdezgetős tűzfal esetében kapufa...A user betartotta amit mondtam, csak az volt a gond, hogy mind ezt a CIS tűzfal kérdéseire is alkalmazta, így röpke két perc alatt megbénította az internet kapcsolatot...KIS mellé nem kell? Szerintem meg minden AV mellé kell még egy nem rezidens védelem.
Sajnos a KIS2010 menesztve lett, több napig olvastam kitartóan a súgót, olyan dolgokat is megtudtam, amiről nem tudtam, hogy a KIS olyat is tud, amit a be lehet konfigolni, azt bekonfigoltam, de semmi haszna nem volt, alapjaiban bugos sajnos...Amúgy nálad frissül a Windows élményindex? Ha nem, akkor jobb ha felejted...
(ha képes a kernelt megrogyasztani, akkor az már régen rossz... )Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
racerx
őstag
válasz etele34 #22063 üzenetére
Ezt én is kb ugyanugy látom.Tényleg bosszantó az Asquared ebből a szempontból, és ezért is tértem át free-ra, amit néhanapján lefuttatok.Átlah usernek szvsz használhatalnan.És akkor mégnem is beszéltünk arról hogy minden szir szar oldalra meg feldobálja a figyelmeztetéseit.
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest