Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
etele34
tag
válasz bandras0226 #20931 üzenetére
Valóban gyors. Bekapcsolás után (többször is lemértem mert elsőre hihetetlennek találtam az időket) 45 sec és ott a Windows XP kék, Üdvözöljük képernyője, de szinte utána már azonnal be is jön az Asztal a háttérképpel és az óra mellett a kaffé ikonja meg a helyi kapcsolat ikonja is. Egy percen belül vagyunk! Ez eddig, akár KIS akár NIS akár ESS mellett nekem, ugyan ezen a gépen ugyan ezzel a konfiggal úgy másfél perc után kicsivel történt mindig! Figyelemre méltó idő eredmény.
Valamit nagyon eltaláltak ezen a részen McAfee-ék. Aztán majd az idővel meg még majd kiderül, hogy mit is tud valójában ez a program. Tény és való, hogy tegnap az ismerősnél, amikor feltettem és lement a full scan (NIS 2010trial után lett feltéve) talált egy trojan doppert vagy mit aztán egy rahedli cookit meg, ha jól emlékszem akkor öt adware-nek minősített valamit. Ezeket azonnal törölte is. Szóval a NIS sem tökéletes láthatóan, vagy ezek mind falsok voltak a káffé részéről? Ki tudja ezt.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest