Hirdetés

Aktív témák

• etele34

tag

válasz bandras0226 #20931 üzenetére

Valóban gyors. Bekapcsolás után (többször is lemértem mert elsőre hihetetlennek találtam az időket) 45 sec és ott a Windows XP kék, Üdvözöljük képernyője, de szinte utána már azonnal be is jön az Asztal a háttérképpel és az óra mellett a kaffé ikonja meg a helyi kapcsolat ikonja is. Egy percen belül vagyunk! Ez eddig, akár KIS akár NIS akár ESS mellett nekem, ugyan ezen a gépen ugyan ezzel a konfiggal úgy másfél perc után kicsivel történt mindig! Figyelemre méltó idő eredmény.
    Valamit nagyon eltaláltak ezen a részen McAfee-ék. Aztán majd az idővel meg még majd kiderül, hogy mit is tud valójában ez a program. Tény és való, hogy tegnap az ismerősnél, amikor feltettem és lement a full scan (NIS 2010trial után lett feltéve) talált egy trojan doppert vagy mit aztán egy rahedli cookit meg, ha jól emlékszem akkor öt adware-nek minősített valamit. Ezeket azonnal törölte is. Szóval a NIS sem tökéletes láthatóan, vagy ezek mind falsok voltak a káffé részéről? Ki tudja ezt. :)

[ Szerkesztve ]

" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák