- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
félisten
Hali!
Hát ez hihetetlen. Egy KIS felhasználó sem tudja, hogy hogyan lehet egy káros weboldal címét elküldeni a K-Labs-nak?
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20503 üzenetére
Etele ( írjj PM - t neki szerintem , hátha előbb észreveszi úgy ) barátunk biztos tudja, elég régóta használja a programot . Csak várni kell hogy felbukkanjon itt .
wwhy : köszi
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz HZoli87 #20504 üzenetére
Hali!
Igen, etele34 már próbált segíteni, de Ő sem biztos benne: [link]
(meg igazából Én sem, mert ez a link (tudtommal) nem azt a célt szolgálja, mint amire most szükségem lenne...)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20506 üzenetére
Hmm , akkor nem tudom ki tudna neked segíteni .
Milyen oldalról lenne szó amúgy ?
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz HZoli87 #20507 üzenetére
Hali!
Aki a segítséget kérte, nem hatalmazott fel, hogy berakjam az eredeti oldal linkjét. Az a lényeg, hogy van az oldalban egy Iframe-es gonoszság(az hogy valóban "kárt" tesz-e egy gépen azt nem tudom), blokkolja az oldalt, nem tud betöltődni az oldal, tök üres. Valami orosz site-ot akar az Iframe-be betölteni. Tegnap a Safe Nortonra is feltettem, nem is tudja ellenőrizni az oldalt.
Virustotalra feltettem az oldalt(már amit le tudtam szedni belőle) ez az eredmény: [link] (a fájlnév az nem a valós oldalra utal, én adtam neki valamit)
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20509 üzenetére
Ja jó , köszi . Ahogy látom csak az Avast ismeri fel . ( meg persze a G-data ) .
-
félisten
válasz HZoli87 #20511 üzenetére
Hali!
Nem fals! Az ESET egyből blokkolja az oldalt(veszélyes oldal adatbázisból), hivatkozva az orosz link-re. Úgy hogy amit ott látsz(A VT-n lévő AV-k 95% nem tud vele mit kezdeni) az valós eredmény, nem pedig fals...
Amúgy egy online vásárlási lehetőséggel is felvértezett oldalról van szó, ami most ezért nem üzemel...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #20493 üzenetére
Tessék
Minták küldése a Kaspersky Lab számára. Gondolom itt URL-t is tudsz küldeni.
A post-ban van egy másik link is, talán ez kellhet Neked.
Kaspersky Lab -
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #20512 üzenetére
Ha már az ESET is blokkolja , akkor biztos valami bibi van az oldallal , nem szokott fölöslgesen szólni a felhasználóhoz .
-
polonic
félisten
Nem tudtok most valami promóciót a norton internet security 2010-hez? Eléggé megtetszett a program, az egyik gépen lehet, hogy lecserélném az avirát egy ideig.
-
HZoli87
veterán
válasz polonic #20515 üzenetére
90 napos próbaverzió ( magyar ) : LINK-NIS 2010
-
félisten
válasz frisco #20513 üzenetére
Hali!
Kösz a segítő szándékot, az utóbbi linkben látok én is esélyt a dologra, ahogy a KIS topicban is írtam korábban. [link]
Akkor marad ez, délután nekiugrok. Kösz.HZoli87
Nyilván nem a weblap fejlesztői tették bele azt az Iframe mocskot, hogy használhatatlanná tegyék az oldalt. A gond alapvetően az, hogy hiába írják felül a forráskódot a szerveren(újra felmásolnak mindent), ha nem tudják elcsípni a kártevőt a tárhelyszolgálatónál vagy saját rendszerükön, akkor nagyon valószínű, hogy megint beleszemetel a kis genyó...
Ezért kellene egy AV amivel a rendszereket végig lehetne nézni és le lehet vele takarítani a kártevőt. (Pl Gdata)
(Azóta már a Sophos meg még egy is ismeri, nem vagyok most otthon, így nem tudom belinkelni a VT eredményt)Fire.
-
törölt tag
http://download.cnet.com/IObit-Security-360/3000-8022_4-10967594.html?tag=mncol
Nem úgy volt, hogy lekerül a nagy letöltő oldalakról?
-
törölt tag
válasz #41133696 #20482 üzenetére
Most esett le nekem valami, még most s azt írta az imént, hogy 480 nap van hátra, de rákattintottam Az előfizetés állapota gombra, akkor szinkronizálta a kiszolgálóval, és átváltott 479-re. Ha nem kattintok rá, akkor nyilván este váltott volna. Szóval szerintem amelyikhez közelebb van, oda kerekít.
-
polonic
félisten
A norton egyébként olyan, hogy magát is frissíti, vagy ha kijön újabb build, akkor azt fel kell telepíteni manuálisan?
Most néztem az árait, 7800 Ft nem is sok érte 1 év/1 gépes NIS licenszért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Magától frissít. Iletve manuálisan ins indíthatod a Live update-et, leszedi az új buildet és restart.
-
etele34
tag
-
félisten
válasz etele34 #20534 üzenetére
Hali!
Egy nagy "agy" mondta, hogy már pedig véletlenek nincsenek...
Ha én egy ártalmatlan alkalmazásból "előállítok" egy mintát, berakom a vírusadatbázisomba, aztán kitalálom, hogy ez legyen kártevő, majd elnevezem firevagyokafüleimnagyok 2.0-nak, majd ezt követően egy másik cég terméke ugyanilyen névvel azonosítja a "kártevőt", egy teljesen ártalmatlan fájlon(ami annyit csinál, hogy kiírja "Hello World!"), akkor az sok minden lehet, de véletlen biztosan nem.
Mert hogy ez a szituáció, ami egyértelműen le volt/van írva(többek közt) Narxis által régebben adott linken található szövegben...Hát ha ezt is ki lehet magyarázni, akkor nem tudom, hogy mit ne lehetne...
Fire.
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #20535 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy ez nem lehet pusztán egy 'kitalált történet, de ha mégis fellelhető azonosság bennük az csak is és kizárólag a véletlenek sajnálatos egybeeése és semmi más'. Mint ahogyan a filmekben mondani szokták.
Előbbi hsz.-ben csak gonoszkodtam kicsit, mert hák Ők biztosan nem olyanok. Áááhh nem ám...
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
polonic
félisten
A symantecnek hogyan kell beküldeni fájlt elemzésre?
-
Core2duo6600
veterán
válasz Greenebola #20200 üzenetére
Mivel csináltad a felső menusort?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Greenebola
senior tag
válasz Core2duo6600 #20539 üzenetére
Hello Stardock ObjectDock Free
[link]WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
CSiMi_
tag
Szevaszok!
NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM VAN NÉMI SEGÍTSÉGRE!
Nemrégiben jelentkezett a probléma, és nem tudom mit tegyek! Szerintem egy komolyabb vírus!
Szóval: az USB-ket ki-be kapcsolgatta, először nem tudtam mire vélni, talán a windows seven teszi, de később olyan jött elő, hogy az asztalon klikkeltem, arra reagált, de ha egy ablakban klikkelek, akkor semmi, mintha nem is nyomnék semmit. Próbáltam win7 x86, win7 x64, win vista, de mindenhol ugyan az... Utána már kétségbeesésemben totális formatot csináltam, minden partíciót töröltem, és formáztam, de semmi, megmaradt a probléma.... És ezen felül már ki sem nyitja a DVD meghajtót, és a boot előtt, amikor a BIOS ablakja előjön az az ablak eddig 1-2 másodpercig volt látható, de most 2 PERCIG. De ami a leg ilyesztőbb, hogy a proci valami ultramagas frkvencián sípol. Kinyitottam a gépet, kifúlytam a port, de még most is gáz.....HELP !!!!!
Mentsétek meg a picikémet.... Nagyon beteg szegény!
Elátkozta a nejem...EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
gézu
őstag
válasz CSiMi_ #20541 üzenetére
Clear cmos, utána load safe vagy optimized default és lehet újra telepíteni jó esetben. Ha nem jó akkor hardver gond van. Elemcserét meg az összes alaplapi csatlakozás/hűtőilleszkedés ellenőrzését még érdemes lenne megjátszani.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
szki
őstag
WinXp alatt sikerült beszednem egy trójait: gest.exe. Pedig ment a NIS2010 és a Superantispyware.
Nagyon csúnyán megfogta a gépet: hdd-k 1 MBps-al másoltak, proci gyakran fullon pörgött.
A Quick Startup progi szerencsére megmutatta, hogy ez a gest is indul a windows-al, és így találtam meg... -
Tetete1
senior tag
Bármelyik védelmi összeállításnál (!!!) be lehet szedni komoly trójaikat, de le lehet őket szedni, emelett még évente legalább egyszer jó ha partícionál is az ember, sajnos.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
etele34
tag
válasz Tetete1 #20546 üzenetére
Ez így igaz. Bármelyik védelem mellett be lehet szedni kártevőket, csak az nem mindegy, hogy mennyit és milyen fajtát.
Vannak jobb és kevésbé jó védelmek. Ez - a beszedett fertőzések száma - nagyban függ attól, hogy melyik védelmi szoftvert használod így az adott védelem hatékonyságától és persze ha kivesszük a változóból a felhasználót.
Persze az igazán jó AV-k és IS-ek általában a felhasználó beavatkozása nélkül is megfogják a legtöbb kártevőt, fajtától és "keménységtől" függetlenül. Ez a dolguk.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
-
betyarr
veterán
elkezdett lassítani az online armor.lehet az újabb verzió miatt lehet.most reinstallnál nagyon feltűnt hogy a bootidőt lassította,a returnil 2010-el a SAS-al és a mobimouse-al is akadt.sőt a netet is nagyon visszafogta.asszem megyek vissza a comodo-hoz,vagy a pc tools 6-ot még kipróbálom.
-
nagyúr
A végleges AVAST 5.0 mikorra várható?
Ha lehet egyáltalán tudni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest