Hirdetés

Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz Szellem. #12258 üzenetére

    Megerősítem @Szottar topiktársat, mert NIS leszedi, igen is leszedi a cookiket (is). Lefuttatam gyorsan én is egy-egy gyors vizsgálatot az A-Squared free-vel és a NIS-el is mert kicsit el is hanyagoltam ezeket a vizsgálatokat. NIS teszi a szokásos dolgát a Háttérműveletekkel hetente, de az A-Squareddel már legalább három hete nem futtattam le egyetlen egy vizsgálatot sem. Éppen ideje volt. De megint csak azt tapasztaltam, hogy felesleges és puszta időpazarlás már ez is a NIS mellett! (Képek a vizsgálat eredményéről a végén). És mily érdekes a vizsgálati eredmény. Sajnos nem találtak semmit.
    A-Squared eredménye - - NIS 2009 eredménye.
    Az előzmények/Megoldott biztonsági kockáztoknál ott vannak a törölt cookik szépen sorban. Most töröltem a naplót, sajnos nem gondolkodtam előre és nem készítettem képet róla de kábé huszon valahány cookie volt felderítve és töröve.
    Hinni sok mindenben lehet mert a hit az egy jó dolog és erőt ad, de a tények magukért beszélnek.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák