Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Khaosz55 #4713 üzenetére

    "energia sémában beállítottam" :DDD

    Win leszarja mit állítasz be, ha nem saját cuccát használod :K

    Dobj oda egy jó hosszú video kódolást és nézd meg mit művel a win energiagazdálkodása -> leszarja, hogy a proci 100%-on megy, ha nem nyúlsz az egérhez vagy billentyűzethez altatja a gépet. Ennyire FAÉK a win energiagazdálkodása

    És ez évtizedek óta ilyen, tehát kapcsold ki a winben az altatást és használj erre specializált programot, ha alvó stb. tevékenységre van szükséged.

    Bezzeg mikor jól jönne az altatása: Tegnap reggel/hajnalban picit sürgős dolgot töltöttem fel gépről google drive-ra, ami saccolásom szerint 1,5 óra alatt végre kellett hajtódjon, de közben lépnem kellett melóba. Beállítottam a SOHA helyére 2 órás időszak utánra alvó módot. Tippelheted, hogy kb. 16 óra múlva mikor hazaértem milyen gép állapot várt :B beüzemelt állapotban találtam a gépet -> ennyit a Win alvó módjáról ;] amikor kellene, akkor nem vágja alvásba a gépet :W de lehet csak engem szívat, szóval lehet nyugodtam próbálkozni (pár éve megvettem az Auto Shutdown Manager programot, de évente újítani volt szükséges az előfizut az új verziókhoz és közben már nem is volt napi szinten szükségem ilyesmi progira, de ez a program igen, azt nyújtotta amit a winnek alapból kellene: több tucat trigger alapján szünteti meg az alvást/kikapcsolást vagy éppen ellenkezőleg aktiválja ezen funkciókat )

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák