Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frogged

    aktív tag

    Sziasztok előre is bocsi a kis regényért

    A helyzet az hogy jelenleg van egy lassan 1 éves asus 7790esem amit szeretnék lecserélni mert az apránként végzet gép ujitásom végéhez érve rá kelet jönnöm hogy kicsit kilóg a jelenlegi konfigból.
    60K lenne a képzeletbeli határ amit rászánék a kártyára, full hd felbontáson szeretnék játszani-vele.
    Azért ide irok nem a melyik vga-t vegyek topicba mert ha jól sejtem nvidia vagy gyengébb ati nem játszik ebben az árkategoirában mivel az adott pénzért minél jobb teljesitmény érdekelne a hangerő pl melékes számomra.
    Egy i5 4570es proci 8 gb 1600mhz xms3 corsair ram mellé lenne és egy fsp hyper 500 tápal hajtanám őket egy szerintem megfelelően szelőző házban (CM storm enforcer 4 ventivel).
    Ha újjonan nézem a bolti árakat akkor sapphire és asus 280as jöhet szóba leginkább.
    Illetve filóztam az xfx 280x csodán még az 1 év garit lehet be is vállalnám tuningban nem gondolokodok alapjáraton meg csak el dolgozgatna hiba mentesen tartósan .
    Tudom apron vanak fent 60kért 280X-asok garival de vidékiként nincs lehetőségem kiprobálni a kártyát élőben vásárlás elött meg amenyire lelett hurrogva a gigabyte a gyenge anyaghasználat miatt
    az asus meg a sok meghibásodás miatt és 90%ban ezek vanak eladok hazsnáltan 60k körül.
    Bár lehet szerencsével ki tudnék fogni egy jo sapphiret vagy msi-t ami nem bányászkártya volt de nem sok esélytlátok rá pláne hogy csak pár honapja vagyok az oldalon nem ismerem sajnos névről a megbizható neveket akikről lehet tudni hogy nem fognak átejteni.
    Illtve 280X-eknél nem vagyok teljesen biztos hogy a táp bírná
    Ti mit javasoltok/ mit tennétek a helyemben?

Új hozzászólás Aktív témák