- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
Ma kiderült , hogy anyukám is szeret kínai mese kártya játékot játszani
Mióta beértem inf-re max a questeket csinálom meg zemo mentes mill deck gusztustalankodás
Azt mondja meg valaki , ha ellenem jön mill 5-ből 4x yondu-cable-gladiator/pig+maximus a történet Nem mondom , hogy soha , de 1 kezemen meg tudnám számolni én mikor voltam curveon
Red guardian tapasztalatok vannak már ? Szerintem én őt most passzolom -
addikt
-
Dr.NX
addikt
Én is gyűjtögetek inkább, bár egész jó tech kártya, de nem must have.
White Widow jó lesz, Valentina is talán.
A májusiak kicsit kevésbé tűnnek OP-nak (Sasquatch azért de), de pl. az Eternals mind jöhetne.
Arishem fun kártyának tűnik, valami kis kihívás mindenkinek, aki már unja a metát (helló mill). Darkhawk részvények is megugranak azon a héten.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Arishem az megint egy nekem valo kartya lesz, nagyon varom! Nekem ezek a kartyak jonnek be, nem pedig az unalmas tultolt szarok amit mindenki jatszik (hello Red Hulk ).
Anno Pixie is hogy le lett huzva en meg mar akkor Pixie enjoyer voltam es azzal masztam infinite-ba, most meg minden meta riportban van egy Pixie deck, aminek nagyon orulok! Anno mondtam is, hogy az osszes problemaja a kartyanak, hogy van a jatekban 1-2 tultolt deck ami annyival erosebb minden masnal hogy nincs ertelme off-metat jatszani.
A jelenlegi meta nagyon valtozatos, en csak Helan es Red Hulkon reszelnek kicsit, meg Werwolfot buffolnam mert szeretnek vele jatszani ujra.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Pixie meta, ladder top 10% játékosok statja.
Red Guardian Polaris helyett erősített a decken.
-
Dobi 562
addikt
Hot location event... jo, akkor toljunk conquestet. destroy, mill, mill ellenfelek.
alt+f4
-
Dobi 562
addikt
Kompenzáció az előző patch bugjaiért, 2x500 gold.
-
Dr.NX
addikt
Akinek megvan mindkettő, melyiket tartja jobbnak?
Cannonballt vagy Pixie-t?
Naaaagyon lassan talán összejön a következő 6k, nem tudom melyiket vegyem, mindkettő mókásnak tűnik.Elfogadom a sütiket.
-
alite
senior tag
Huh, nagyon jó kérdés.
Pixie fun és kompetitív deck-ekbe is mehet, viszont 6k-t nem biztos költenék rá. Gondoltam Dobi majd jobban érvel mellette.
Személy szerint Cannonball-t választanám, több meta deck-ben is fut. Mondjuk én alulértékeltem az elején, idő kellett míg ráéreztem. Most van egy deck a top 3 meta-ból, ebben MVP. Igaz Havok szorosan mögötte. Nem is gondoltam, hogy valaha lesz egy meta deck, amiben Havok ekkorát megy..
-
ClydeBeka2
őstag
Erről eszembe is jutott, hogy melyik lap lenne jelenleg, ami nem BigBad és adnátok érte 6k-t? Engem kb. az összes új lap megvételétől visszatart, hogy Series5-ben kerülnek be és nem adnék semmilyen lapért ennyit jelenlegi economyban.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
Köszi a válaszokat!
Ezek szerint a kérdésre a válasz egy mém:
- Cannonball vagy Pixie?
- Igen.
Ráadásul Red Guardian is egész jó, de inkább az előző kettőből választok.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Köszi, hogy feltetted a kérdést helyettem Nekem van 16k token, de nemtudom 2x6k-t el akarok e költeni.. 9 kulcsom volt és most jól nyitottam, Lady Deathstrike + skin + RedGuardian kijött, ezeket akartam csak.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
válasz ClydeBeka2 #3763 üzenetére
Nem igazán értelmezhető a kérdés, mert melyik kártyákból, mi mellé, mik vannak meg, stb.
Mi a cél, fun vagy mászás?
Nézegess toplistákat, azok elég egybavágóak. Olyat vegyél, ami archetípust definiál, pl. Annihilus, Living Tribunal, Loki.
A big badek legyenek meg (Thanos, Galactus, High Evo; egyedül Kang kihagyható), amik jók még:
Red Hulk, Blob, Jeff, Iron Lad, Ms. Marvel, Hope SummersElfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Ha szeretsz cloggal játszani vagy szeretnél akkor Cannonball kihagyhatatlan szerintem és most jön White Widow is ami megint csak clogba lesz nagyon jó.
Pixie az nagyon fun de szinte az összes Pixie deckben ki tudod cserélni Pixiet és Mobiust más kártyákra és használható, jó deck marad.
-
M3oH
addikt
válasz Dobi 562 #3768 üzenetére
Cannonballt nem volt cél kiszedni mindenáron, de kiesett. Igazából elkezdtem használni és baromi jó lap.
Most van egy kulcsom, nemtudom, hogy beprobáljam még1x Red guardot vagy hagyjam meg Wwindowra..Viszont RH remélem kap egy nerfet, mert egyre jobban idegesít, pláne, hogy nekem nincs meg
-
Dr.NX
addikt
Leaked infó a klánokról: 25 fős taglétszámúak lesznek.
Bár itt nem vagyunk annyian se, de csinálhatnánk egy magyar (vagy csak Prohardver) klánt.
Kinek lenne kedve innen klánba tömörülni?Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
-
alite
senior tag
Én is benne vagyok! Nem hangzik rosszul amúgy:
- Clans are currently limited to 25 members and 25 applicants at a time.
- There will be clan wide bounties and rewards as well as personal bounties and rewards.
- There will be card specific missions.
- You can apply tags to make your clan more easily findable.
- You can put a floor on highest rank achieved to have infinite only clans and also the same for collection level.
- If a clan leader doesnt return after a week, members can claim ownership to keep clans from stagnating when a leader leaves. -
raven84
senior tag
Hali, mill ellen kinek mi működik? 95n vagyok egy hete, ott tartok lassan, hogy lerakom a gémet. Csak mill jön szembe és esély sincs ellene semmilyen deckkel.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz raven84 #3779 üzenetére
Én pont 93 ig szenvedtem ebben a szezonban 93 felett a discard viszonylag gyorsan bevitt
Kb bármelyik tier1-2 deck jó amúgy csak oda kell figyelni a cube managementre , ha olyan a kezed snappelj viszont , ha az ellenfél deckje pont a countered vagy jobban húz \ kedveznek neki a locationok inkább concede. Tudom nehéz néha ott hagyni a meccset , de jobb a biztos kocka mint bukni 2-4-8 at a semmiért ( Én is sokszor beleesek utólag szoktam okos lenni ) -
addikt
Havoc-t 3k-ért megéri megvenni vagy inkább skippeljem? Itt a Cannonball-os deck miatt kérdezem, amit alite dobott be. CB-t tutti veszem amint lesz shopban, Havoc-al kapcsolatban tanácstalan vagyok.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #3781 üzenetére
Szerintem 1 deck miatt amiben most épp nagyon megy, nem érdemes.
-
Dr.NX
addikt
válasz NyalokAA #3780 üzenetére
Ez a mill nehéz ügy.
Talán a legjobb ellene olyan deck, ami a boardon generál powert, pl. a most újraéledő Angela-Kraven-Elsa pakk.
Kitty-Jeff-Visionnal ki tudod mozogni az Octopus lane-t.
Vagy valamelyik Loki vagy Moon Girl deck, ahol generálsz kártyákat.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
válasz Dobi 562 #3782 üzenetére
Thx, én is kb így érzem, de jól jön a megerősítés. Amúgy helyette mit érdemes techelni?
alite: hja én is néztem és ellenem mikor megjelent akkor jött párszor negatív dekkben, aztán sose láttam többet. Kb ugyanaz, mint warmachine
[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #3781 üzenetére
Havok-ra nem költenék semmiképp, ebben a deck-ben tényleg top, de máshol nem igazán használható vagy csak én nem látom. Mikor megjelent próbálták mindenhol Mr. Negativ-tól kezdve, de nem igazán vált be.
Hope és Ravonna nagyon kell mellé, 1 cost T4-ben és T6-ra 12 pwr lesz meccs végén, így Shang nem fog rajta. Hope meg szinte észrevétlenné teszi Havok negatív hatását.
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #3784 üzenetére
Van egy csomó verziója most a junk/clognak amik nagyon jók, válaszd ki a neked szimpatikust aztán csapassad vele (Cannonball kelleni fog mindegyikbe).
Az a Hope-os verzió szerintem Havok nélkül nem működne jól
-
ClydeBeka2
őstag
Igen, lehet félreérthető volt a kérdésem. Ezek a kártyák mind megvannak. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy kb. nincs olyan kártya, amire ki merem adni a 6k-t (akármikor jöhet a demote), pedig már minden Series 5-be jön... Csak gyűlik a token / gold és semmit nem tud az ember kezdeni vele, mert nem lehet tervezni... Nagyon rossz ez az irány szerintem.
Legalább klánokat bevezetik, ez pozitiv, várom is, természetesen jövök a Prohardver klánba
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
addikt
válasz ClydeBeka2 #3787 üzenetére
Én speciel szoktam 6k-ért is venni olyan lapot ami tetszik vagy imba. Legutóbb Red Hulkot húztam be így, de voltak kevésbé megérős vásárlásaim is, mint pl Beta Ray Bill.. Most ha végre beesik a shopba CB, akkor tutti kiveszem.
-
Dobi 562
addikt
Attól függően mivel találkozol többet a mikrometádban, 2 deck farmolni a metát:
Első deck anti White Widow, anti clog/junk:
US Agent ha nincs, helyette szerintem mehet bele Carnage megenni a köveket.
Második deck farmolni a Junk deck-eket farmolni akaró destroy deck-eket:Dekkster deck-je ha jól emlékszem, van róla youtube videója is.
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #3789 üzenetére
+1
Egy hete játszogatok a deck-el, top 10 játékos saját kreálmánya, másik játékos Woody top 1 volt ezzel hétvégén.
Most még nagyon erős kombó a Supergiant+Negasonic, senki sem számít rá. Sajnos felfedezték a deck-et a tartalomgyártók és elkezdtek kijönni a Youtube videók róla, Kmbest csinált interjút a készítőjével is.
(Hétvége óta nem mentem vele, nem tudom hogy teljesít a junk/clog áradat ellen de elvileg Daredevil és a tech kártyák segítségével nem kéne hogy gondot jelentsenek.)
-
addikt
válasz Dobi 562 #3789 üzenetére
Én ma 2 inf ticketet behúztam ezzel:
Volt itt minden mint a jóboltban: Loki, Destroy, Hazmat. Azon filizek, hogy még bele kéne gyömöszölni vhova WW-t, bár még ki se nyitottam, várom a tapasztalatokat (:
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #3791 üzenetére
"bele kéne gyömöszölni vhova WW-t"
Wonder Woman?
Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #3793 üzenetére
Ja, nem rúgnám ki a papucsát az ágyam alól.
WW lehet még War Woman is, ha valaki néz Invincible-t.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Kollegák! Hulk Buster mit keres ebben a deck-ben? Ha összeolvad valamelyik saját kártyával akkor az beleszámít a Mockingbird diszkontba?
-
Chuzzlee803
aktív tag
Vannak a communityben, akik Werewolf by Nightot (ha még emlékeztek arra a kártyára ) csak WWBN-ként emlegetik, nekem az jut róla eszembe.
Invincible-t imádom, annyit sajnálok benne, hogy végzős gimnazista voltam, amikor kijött az első évad, és valószínűleg többgyerekes apuka leszek, mire véget ér a hatodik.
Dobi 562: tippre azt mondanám, hogy ha valamiért nem tudnál megszabadulni Debrii kavicsaitól (gondolom a T4 Sentry T5 Annihilus fő törésvonal, nincs "idő" Hazmatra), akkor Carnage alternatíva mert ad egy kis powert, helygazdaságos és nem eteti Death-et. Meg ha már Hazmat, Luke nincs, és HB úgy ad powert, hogy közben nem lesz több kártyád a boardon, ergo neked kevésbé fáj a méreg.
De ezek lehet, hogy nagyon kifeszített szcenáriók.
Diszkontba szerintem nem nyúlkál bele, a deckedben kezdett, ha meg összeolvad egy kaviccsal vagy egy Mysterio klónnal, akkor ugyanúgy változatlan marad a cost. -
Dobi 562
addikt
válasz Chuzzlee803 #3796 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy egy követ vagy Mysterio copyt akar felturbózni, túl jó lenne ha még Mockingbird-et is olcsósítaná.
Nem tudom ki/kik tolják a decket de az egyik legjobb cube rate deck high infinite-ban (top 10%) untapped.gg szerint.
-
addikt
Aki megvette WW-t mik vele a tapasztalatok? Gondolkozom rajta, hogy meg kéne venni, jelenleg az egyik ha nem a legdurvább 2 cost kártyának tűnik. /persze aztán jön a nerfhammer és a pislogás /
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #3798 üzenetére
Még egy meccset sem mentem vele viszont farmolom rendesen őket a korábban belinkelt anti clog deck-el. (Rank 8000---->4000)
Luke Cage most jó a hot location ellen is.
Most mindenki clog/junk-ot tol vagy valamit ami azt akarja counterelni, majd egy-két hét múlva elválik mennyire jó lap.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest