Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oleslie

    aktív tag

    Eddig konkrét paraméter csak Imafett-től és HSM-től jött, (~20A , ~50A), ez mért vagy számított érték? (csak érdeklődöm)
    Ennek fényében tudok én is érdeklődni az üzemeltetőnél.
    Nincs kitétel a szerződésben a max. fogyasztható áramra vonatkozóan. A vezetékekről/biztosítékokról/kismegszakítókról meg tudom kérdezni a villanyászt, de konkrét válasz a fogyasztható áramra vonatkozóan (mi a max. amit még megengednek) csak a jövő héten lesz, mert szabin van az illetékes.

    Chal kérdésére: 6. éve vagyok itt, nem tervezem a költözést. Az pedig természetes, hogy nem engednek be, mivel én leszek a bérlő. Így vagy úgy, de így lesz. Ha csak szőrszálhasogatás lesz, akkor csak egy nagyobb irodába megyek, ahol elférnek a saját gépeim, mindenki más meg csináljon amit tud. Ha azt szeretnéd, hogy akkor mehess be amikor akarsz, akkor bérelj magadnak. (harmadjára írom le: előzetes egyeztetés után, 3 éve van szerverem a VH-ban, utoljára 2 éve jártam bent, amikor ramot raktam a gépbe, azóta csak ssh. Előzetes egyeztetés : szólsz, ha jönni akarsz, megbeszélünk egy időpontot, amikor itt vagyok vagy ide tudok jönni, és jöhetsz. Ha ez megfelel, jó. Ha nem, akkor nem nálam kell elhelyezned a gépe(i)d

    Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

Új hozzászólás Aktív témák