- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
Valaki csinálja itt már azt, hogy 2minerst beállítja hogy az eth-t váltsák át neki pl btcbe és úgy menjen el binance walletre? Ezen gondolkodok. A 0,2 dolcsis kiutalás viccesen sokkal kevesebb, mint amennyivel kevesebb eth-t kapok mert lenyúlja a pool. Azon gondolkodom btcbe menjen az összes kibányászott eth , ameddig csk megy az eth bánya, addig is remélhetőleg még hízik a pénzem, nem venném ki.
-
veterán
Több év után rendszert raktam.
Újratettem a Nicehash-t is. Meglepődve tapasztalom, hogy az eddigi 21-22 darab helyett csak 10 algoritmus közül választhatok, pl Phoenix miner sincs, eddig mindig az ment. Főleg NBminert látok meg Excavatort és lolminert.
Ez így ok, használjam ezeket?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dare2Live
félisten
válasz #65537792 #74454 üzenetére
Dobozból kivéve gond nélkül. Volt akinél waterforcenal. Jahogy a pad nem is érintkezett rendesen.
@Danielong Az nagyon masszív javulás.
@koko52 Inkább örülnöd kéne a magas gasnak. Amennyivel te túrsz 1-2nap alatt kitermeli a magas gas a kiutalás költségét.
Amúgy tényleg indulhatna már a sírás, hogy magas a gas....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kiskokó
veterán
[link]
Talán egyetlen normális ember akit bírok a közmédiából. Tudtam rég , hogy kriptozik de ez az interjú friss.
Mondjuk 5-6 év háttérrel meg, ahogy benne van ahhoz képest ciki, hogy nem tudta Vitalik nevét.. meg azért a Revolute-os kripto vételt se éljenezném ennyire. Max az elterjedésben van szerepe, de ugye aki ért a kriptohoz az tudja, hogy azt nem a revoluton vesszük.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
kenwood
veterán
válasz Kiskokó #74513 üzenetére
Azert ez eleg sokat elmond magyarorszagrol.
Ennek a muveletlen tahonak mar nem Chrudinak Alajossal, Deri Janossal, Vamos Miklossal, Kudlik Juliaval, Antal Imrevel. vagy Kepes Andrassal kell vesenyeznie.
Olyan mezonyben ,ahol Nadai Anikok meg Liptai Claudiak vannak, siman a vakok kozt a felszemukent is be tudsz futni[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kiskokó
veterán
válasz kenwood #74516 üzenetére
Nem követem annyira, TVt is alig nézek csak a comedy alváshoz.
Nem ismerem, de ritka hogy valaki szimpatikus legyen. Vannak tőle százeszerszer tirpákabb emberek a közmédiába.
(Amúgy személyes tapasztalat vagy csak vélemény mint az enyém?Igaz én nem konkrét dolgokat állítok, csak hogy szimpatikus.)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
nagyúr
Tú dá mún van srácok
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
shteer
titán
válasz Zoli-bácsi #74522 üzenetére
Volt még a Z+ időkben. Balázs azóta felnőtt - néha rossz szerepet játszik (mert valakinek azt is kell) a reggeli műsorban de emberileg abszolút a helyen van a tag. Főleg mióta családja van. A road-show-kon is jól bánik a közönséggel, gyerekekkel és rengeteg jó ügyet vitt előre és sok hátrányos helyzetű honfitársának szereztek támogatást a kollégáival.
szerintem jónak tűnik..
-
krepp
tag
LHRes kártyán, T-rex-el, windows alatt,
ez a kapcsoló hozott nekem kicsit több mint 1 MH/s-t, és a termelés fluktuáció is kisebb lett.
--cpu-priority 5"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Kiskokó
veterán
On
Binance
Mi ez a nagy rémület, hogy a Binancen nincs kiutalás ? Pláne, hogy nem is igaz.Vagy Magyarországon / EU-ban nem látnak túl a SEPA utaláson?
Mert az oké, hogy ki/be utalni nem lehet SEPA-val. Kiutalni is csak VISA-ra enged ez OK.De az hogy NEM lehet kiutalni az hazugság!
Mezei Swift USD kiutalás 2-3 napon belül simán megérkezik a mai napig is.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MODERÁTOR
Berki és egyéb celebek kibeszélése nem ezen topik témája.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
TUF 3090-es kártya padozással kapcsolatban szeretnék kis helpet kérni
Milyen padot (márka, w/mk, vastagság) kellene hozzá ?
vannak e tapasztalatok az ajánlott pad utáni eredményekről ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Attix82
addikt
Nah ne viccelj Teljesen más VGAról beszélsz.
-
Frozen
addikt
3080 boxal túr valaki?
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
nagyúr
Tegnap hajnalban léptem hosszú évek után a nanopoolról, eléggé unfair lett a szememben ezzel a napi meg heti limit emelgetéssel, a 0.6-os ingyenes limit meg vicc kategória egyenesen.
Átmentem 2minersre btc-ben való kifizetés választásával.
Egyelőre sokkal stabilabbnak tűnik a cucc, éjjel 2-3 óta megy és ezalatt 0 stale 0 reject, ez nanopoolon lehetetlen volt.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
llacee
őstag
Ezt láttátok már? [link]
Ethermine ETH2 staking pool
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5 Pro teszt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest