-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nálam sincs változás az asztali gépen.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, túr valakia a 2minersen?....nálam drasztikusan visszaesett a reward az elmúlt 2 napban a korábbiakhoz képest (0,003 eth/nap helyett 0,0022 eth/nap), ....nem, a nethash nem változott érdemlegesen tehát nem amiatt, a luck valamelyest rosszabb mint az előző napokban, de sokkal nagyobb a reward esés nálam mint amit a luck változás indokolna, szvsz.
-
2018
senior tag
válasz fireman123 #75906 üzenetére
Nekem ma kiugroan magas volt 0.0089 eth/2 nap a 0.007xx helyett. Hektikus a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
PC-be mennyire ajánlott két kártyát berakni?
Ma upgradeltem a 3070-et, és megfordult hogy lehet nem is adom el Éppen beférne a strix 80ti alá egy másik pcie slotba, és talán el is bírná a 850-es tápom.
Szoktak ilyet? Használat közben a második kártya is droppolja a hesst?
Kompromisszumot nem szeretnék egy netezős gémer pc-n, de ha nincs vele szívás lehet megtartanám
-
Laraxior
titán
válasz DeathAdder #75908 üzenetére
Amelyikről megy a kijelző azon fog csökkeni a hashrate, attól függ mit használsz éppen.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
echterion
nagyúr
válasz DeathAdder #75908 üzenetére
A hőfokokra figyelj oda, mert mindennek megdobja a hőmérsékletét a plusz kártya. Nagyobb ventifordulat kell majd a hűtéshez a régi kártyán, meg az új is magasabb hőfokon üzemel majd, mintha egyedül lenne.
-
Laraxior
titán
válasz DeathAdder #75911 üzenetére
Én a helyedben kidobnám a házból egy riserrel. Legalábbis nekem így voltak, nem különösebben zavarták egymást.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=LWVCkLecPak
Mennyire valid ez a kevesebb fogyasztású mód?
Valaki nézte már?
Elég szépen írta ki dos ablak,hogy 3080 ti 160-280w között fogyasztott.
Az azért nem kis különbség.[ Szerkesztve ]
-
Darthforce92
tag
Rx 6700 xt minimálisra csökkentett fogyasztással egy 6 pines tápról táplálható, úgy, hogy Y elosztókkal táplálom vagy veszélyes lenne és felejtsem el? (egyedül 80watt fogyasztás miatt gondolom, hogy működhetne.)
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
válasz Darthforce92 #75915 üzenetére
Nálam Y elosztókkal vannak bekötve (4x6700) ,az első hetekben infrás C° mérővel nézetem a csatikat. semmi problémám nincs velük (még)..
GAbre : köszi,kipróbáltam,9-10% lement de a MH/s-is..
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz Darthforce92 #75915 üzenetére
-
koko52
nagyúr
válasz pst3000 #75919 üzenetére
Még tavaly kaptam ilyet. De sokra nem mennének a jelszóval, 2FA is kell hozzá.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Sartene
csendes újonc
Hello! Adott egy rig 3db 6700XT és 3 db 6900 XT. HP szervertáppal a VGA ellátására és külön 600 W táp a többi egységnek. HIVE OS en 780 W pillnatnyi fogyasztést látok (tudom,hogy ez nem reális a falból mérthez képest),de megnéztem falból 2130 W a pillnatnyi fogyasztás (kb 1300-1500 -re tippeltem volna). A keretet VGA nélkül készen vettem és úgy pakolgattam rá a kártyákat. Jó ez szerintetek vagy valami nagyon aránytalanul fogyaszthat? Köszi!
-
Sartene
csendes újonc
válasz SzlobiG #75925 üzenetére
Az alap RIG el nem vagyok egyébként kibékülve (mint hozzá nem értő vásároltam és bajom is volt vele rendesen , alaplapot kellett cserélni ,mert nem bírta el a 6700 sem). Nagyon full stabil áramokra van építve,de lehet ide nem az atom dolgok kellenek inkább hanem az összehangolt dolgok...)
-
mokus1
addikt
6700xt: core:1115 vdd:650-750 között ahol stabil.
Vddci:700-750 között
Mvdd:1270-1300 körül.Memória az jó.
-
őstag
válasz Sartene #75924 üzenetére
Én arra gondolok hogy vagy rossz a mérőd vagy rossz funkcióját használod. Nem A kártyákkal vagy a beállításai val van a gond mert a Hive fogyasztás és a fali miért között már hatalmas szakadék a kártyákat optimalizálód is az a szakadék akkor is pontosan ugyan annyi lesz. Radeonok 20-30% fogyasztanak többet falból mint a szoftveres. Ilyen 1100ra tippelnék. Tuti a mérő valami korábbi heti vagy havi fogyasztást mutat vagy hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Üdv újra mindenkinek.
Zotac Trinity RTX 3090 vélemények?
Természetesen memória hőfokra gondolok gyárilag. -
GabeE3e
tag
válasz Winchester95 #75933 üzenetére
Zotacnál a Trinityből, nálam volt 3070ti- ugye azon is GDDR6x mem van, Az most télen max 102-104 fokos volt a gyári padokkal, de nem járattam 100%on a ventiket, én 3090-ben nem merném megvenni, kivéve, ha újra padozod, akkor valúszínűleg rendben van.
Van nekik Holo, azt már inkább vagy Extreme Holo. bár lehet azokon is padcsere kell.Redditen keress rá, ott biztos, hogy írnak tapasztalatokat.[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Winchester95 #75936 üzenetére
Hat meg a kartyanak
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Winchester95
őstag
válasz Fiddlestick #75937 üzenetére
:D
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre mert szerencsére minden szépen ment de az utóbbi napokban egyre több invalidot dobott a 3060Ti és hiába csökkentettem a mem frekit meg pörgettema ventiket rajta hogy ne melegedjen, most már ott tart a dolog, hogy ahogy indul a miner GPU hung detected error, illetve gpu no temp driver errort dob és offline lesz a rig. Risert is cseréltem alatta, egyelőre nem jövök rá mivel van a hiba hiszen eddig tökéletesen pörgött minden. Kivettem a 3060Ti-t a rigből és azóta megy hiba nélkül, igaz még nem sok idő telt el.
A pci-e splitter is szarakodhat? Megpróbálom win alatt a 3060Ti-t hátha a kártyával van baj, de remélem hogy nem.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
MODERÁTOR
3090-nél még örülhetsz is ha csak 102 fokos, az teljesen normális mert ott talán még nincs throttling.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Winchester95
őstag
Szia.
Ugyan ezzel küzdöttem én is.
Kompletten cseréltél risert?
Nálam az usb kábel és az x1 es foglalat is csereérett volt.
Spitter is lehet rossz. Először dobálja majd nem is látod a kártyát.Ja és nekem még akkor is volt olyan mikor a 8 pines tápkábel feladta a dolgot. (Tápegység felől) összeértek a kábelek random, melegedett stb... nézd át azt is.
Koxx:
Igen, ismerem ezeket, de volt már nálam olyan kari ami rendes gépházban 98 fok körül volt max. -
krepp
tag
Talán az egyik legjobb, kettő hoz is volt szerencsém, padozas nélkül 100 alatt, rigben, 24C szobában..
Annyit azért segítettem neki hogy jó nagy alu bordakat kapott a backplate re .."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
3800+
őstag
válasz Winchester95 #75941 üzenetére
Próbáltam a kártyát win alatt és már a +700 mem frekinél is memory error. Szerintem túl melegszik a memória, olvastam neten hogy valaki szétszedte ezt típust (Ghost) és hővezető lapok alig fedték a memókat. Hive alatt eleinte bírta az 1800-at aztán kb havonta elkezdett invalidokat dobálni és mindig csökkentettem rajta és elmúlt. Úgy néz ki most 1600ról vissza kellett húzni 1200-re és így nem dobta el egyből. Végülis lehet hogy ahogy öregszik a hővezető cucc egyre jobban melegszik a memória. Mert a helyére tettem egy másik kártyát azzal nem térdelt le a hive. Elég ratyi ez a gainward 3060 Ti Ghost... vagy csak én fogtam ki ratyit.
-
őstag
Szerintem ez iknább szoftveres gond, driver, miner OP rendszer. Nálam is dobált ilyen hibákat 3060Ti GamingX trio-nál. Hive alatt minert cseréltem és jó lett. Most NB Miner 39.7-el megy 0.6-211@211107 Hive verzió alatt.
Magas hő miatt nem ilyen hibát dob. Nincs szenzor benne? Ventikkel amúgy szert sem érsz ha nincs megfelelő kapcsolat a borda és a RAM közt. Thermalpadozással többre mész ha kell egyáltalán. A gyári ventik szarrá pörgetése helyett is elegánsabb megoldás 12cm proci/ház venti felszerelsése.[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
Masik amit megfigyeltem ha ranyitom az ablakot megy stabilan. Memo hofokokat nem latok. Szellos rigben van 8 db 12 cm-es arctic venti. Mem tempet nem tudok, a gpu 50-52 fok igy stabil. 54nel mar eldobta illetve magasabb memfekin. Korabban is mas javaslatara emeltem a kartya ventijet, mert a kolleganal is melegebb gpunal erkeztek az invalidok.
Ha szoftveres gond lenne akkor nem ment volna egyebkent szinte hiba nelkul 4 honapot kb. Direkt nem frissitek drivert meg semmit ha valamivel mukodik nem piszkalom, ezert is gondoltam hogy a kartya a ludas es mivel windows alatt PC-be sem engedte magat meg atlag OC-re sem ezert gondolom hogy valami a kartyaval nem okes. :( A RIG szepen vitte a 6600XT-t a 3060Ti helyen...Sajna garis, matricas a kartya igy nem boncolgatom, egyebkent egyertelmu hogy kapna a fasza thermal padokat probakent.
Riser uj, kabeleket atneztem... szoval remelem most alacsonyabb OC-vel elketyeg meg egy darabig.
Szerk: ha hive-t frissitek kernel hibaval az 5600XT-t dobja el a rig igy az sem jatszik...
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Sziasztok!
3080 ti-om van.
Két kérdésem lenne:
1. NBMiner alatt 36-38 mhs-sel megy egy idő után a kártya, pár óra után. Általában 63-68mhs szokott lenni. Nem hajtom túl, 60% pl.
2. 3080 Ti nicehash-el mi a legjobb algoritmus? most ETH-t termelek. (legfontosabb h a kártyát ne hajtsam szét, 65-70mhs/-sel elégedett is voltam, mellette 85 fokos volt memoria)Legújabb (tegnapi, 12-20-as) driver van éppen fenn, de az előtte lévővel is csinálta.
Autolykos nézem most. Jó lenne a nicehash+coinbase kényelme továbbra is. Vagy ennél már jobb? Köszi!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Filmvilág
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest