Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz bambano #8838 üzenetére

Újraraktam a 9-es Debiant netinst daily snapshotból. ----- Furcsa is, hogy ami az előző telepítéssel nem működött, a jelenlegivel mégis miért működik (tearfree)? Még nyáron raktam fel azt a testinget, és azóta frissítgettem. Lehetséges, hogy nem minden komponens frissült úgy ahogy kellett volna? Vagy a mesa package volt a kérdése az egésznek, hmm.

(#8840) F34R: Hogymi? :D

Egyébként július óta használtam Archot napi szinten, de annyira sosem mélyedtem bele. Szerencsére nem volt gond vele néhány bugot leszámítva, jó gyors a pacman/pacaur az apt-hez képest, ez tetszik; meg hogy AUR-ból felrak mindent egyszerűen out-of-the-box, és csak el kell indítani ami kell.

Debianon meg a vibert (sajnos ez kell) .deb csomagból sem a legegyszerűbb felhegeszteni. Meg szokatlan hogy egyszerű user nem tudja rebootolni meg shutdownolni a gépet alapból. Sudo meg ugye nem játszik sehol.
    Más gondom amúgy nincs, minden más tök király. Nem véletlen anno Debiannal kezdtem a linuxozást :)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák