Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skullwipe

    senior tag

    válasz Rimuru #60097 üzenetére

    Na akkor én meg azt kérdem, hogy szoktatok másolni ilyen adatokat, hogy mentitek le? Gyorsan, könnyen, egyszerűen terminálban?

    Amúgy régebben linkeltem egy videót az arch telepítéssel kapcsolatban, és van github ahol ezek a scriptek mindig fent vannak és te magad úgy írod át, és úgy módosítod ahogy tetszik, egy jó alap, és ezt bogarásszuk végig a videóban, az se rossz dolog.

    Egyébként valami nálam is elkezdődött, mert ugyan én tök hülye vagyok de annyival jobban érdekel már a linux téma, rosszul vagyok ha winre kell gondolni, annyi dolog rossz benne. A régi linuxok meg már jól kinőtték magukat, és én most eléggé pozitívan tudok erre a témára gondolni.

    Valaki elmondja nekem, hogyan tegyem újra akkro a cinnamont úgy hogy tudjam miket raktam fel home-ban és hogy vissza tudjak másolni mindent ami alapból az asztalon volt, meg úgy egyáltalán minden olyan információt amit beállítottam magamnak megmaradjon? Olyan jó lenne, ha tudnám miket mentsek le, miket állítsak vissza, hogy ugyan úgy visszakapjam ahogy előtte használtam, mielőtt szét barmoltam volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák