- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
Ohhh b@zzeg, a krva életbe, de mekkora egy nagy barom vagyok! Mostanában a tablettem romoltam állandóan, ott kell a bekapcs gomb! Bocs akkor a hülye kérdésért!!
És persze kösz a segítséget!![ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a hivatalos V30B-t, le is töltöttem az LG honlapjáról a KDZ-t, az XDA-s programmal csináltam belőle smartflash verziót. Jelenleg a gyári 2.2.2-es rendszer van a telefonon. Ha ráengedem ilyen állapotban smartflash-sel, akkor jó lesz? Nem kell külön utána baseband-et frissíteni? Vagy a partíciókkal nem lesz gond?
-
darky4e
tag
Hello!
Szerintetek érdemes lecserélni egy Alcatel Onetouch OT-995 típusú telefont erre?
Pro-Kontra érveknek nagyon örülnék!
Live long and prosper
-
-
alolamkrem
csendes tag
válasz darky4e #23605 üzenetére
A haverom vett most egy ilyen telót és pår napja volt szerencsém is megtapizni...a kijelzoje eléggé gyér,kamerája szép képeket csinal de nem jobbat mint a black ami nekem szemet szurt az a ram....200mb volt hasznalatban es 56mb volt szabadon..elvileg specifikacioban 512mb rammal aruljak akkor 250mb-ot elnyelt az oprendszer?az akkor nagyon siralmas:SNem akarom leszolni csak ezeket véltem észrevennni
-
bubus66
nagyúr
válasz Paloczi95 #23606 üzenetére
Ha jó meg csináltad akkor nem kell de ha el rontottál valamit akkor könnyen lehet, hogy tégla lesz. Recoveryt nem lehet bele tenni,a zárt bootloader miatt. Ahhoz hogy te egy rom-ot fel tegyél semmi köze nincs annak, hogy a telefon milyen függő. Meg az is igaz, ha fel teszed, a független ROM-ot a T-Mobile Vodafone RedBull Mobile-ra akkor attól még a telefon nem lesz független.
(#23608) alolamkrem
A RAM használatát nekem az LGOL7 100 Mgb RAM vol szabad mióta reppentetem a GoogleMaps. és társait 189-210 Mgb Bit között mozog. a L9.nél az 1G sokszor csak 200Mgb volt de mihelyt a GoogleMaps és társai le tiltásra kerültek lett 350-400 MGb
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#23607) Apunk
Attól függ ha Ő generálozta nem biztós hogy benne van és hogy mire nyomot amikor kéri a recovery telepítését, mert ha a Y és nem írta be a számot akkor csak LG logo lesz, vagy könnyen lehet, hogy más is.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Paloczi95
tag
Apunk és bubus66: Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam, ahogy Apunk írta, csak megerősítést vártam, főleg a partíciók miatt.
Igen, én csináltam a kdz-ből a smartflash verziót, nem tettem bele a CWM-et, így 1 .bin és 1 .fls file lett az eredmény, ami szerintem normális és ezek kellenek nekem. Akkor ha most így rányomom smartflash-sel, akkor tégla nem lesz ugye?A függőségről meg köszi az infókat
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz alolamkrem #23608 üzenetére
"A haverom vett most egy ilyen telót és pår napja volt szerencsém is megtapizni...a kijelzoje eléggé gyér,"
Ember! Biztos, hogy a Black volt a kezedben? Mai napig nincs olyan telefon, ami ilyen fényerővel bír! A kijelző elég gyér???????????
-
kengyel
nagyúr
válasz alolamkrem #23608 üzenetére
Miről beszélsz itt ? A kijelzője a mai telefonokat is odavágja ! Kicsit jobban nézd meg Az autómnak nincs olyan fénye
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
andyTM
őstag
- az alcatelről beszélt, benéztétek
-
kengyel
nagyúr
alolamkrem ! Akkor részemről elnézést ! Félre olvastam a dolgot
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
josha
tag
mindent összevetve szerintem jobb a black. a szabad ram meg felhasználótól függ hogy mennyi felesleges progit tárol. nálam átlag 200mb szokott lenni de most csak 61 mb van
-
bubus66
nagyúr
válasz Paloczi95 #23611 üzenetére
A recoverysnél is van egy bin és egy fls csak nem mindegy melyiknél
(#23617) josha
Így van a szemetet kikel dobálni, belőle. Én az L7-ből kiszórtam a szemetet az óta jó lett minden
[ Szerkesztve ]
-
alolamkrem
csendes tag
Sracok bocsi de felreolvastam a srac kerdeset amit irtam azt nem a blackrol irtam hanem az alcatelrol(nagyon reggel volt meg)nekem is ilyen telom van ugyh nyugodt szivvel ajanlom az ot995rol a blackre valtast megegyszer bocsi hogy ilyen gyagya voltam olvasas teren
-
FerNandor
őstag
válasz alolamkrem #23620 üzenetére
én tudtam, hogy miröl beszélsz. nem volt félreérthetö
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
alolamkrem
csendes tag
-
anderledani
őstag
válasz alolamkrem #23625 üzenetére
Ilyet hogy tudsz előhívni ics-en ahol alul vannak ilyen izék? Mert én csak sima grafikont tudtam.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
alolamkrem
csendes tag
válasz anderledani #23626 üzenetére
én is csak akkor tudok amikor kidoja az ablakot hogy akku lemerülőbe és ott rákattintok az akku használatra akkor...
-
bubus66
nagyúr
válasz alolamkrem #23620 üzenetére
Csak ő pont fordítva akart váltani.
(#23619) Paloczi95
Akkor mi tart vissza, hogy fel tedd?
alolamkrem
nem akarok geci lenni de 3 HSZ van 5 percen belül a használd a szerkesztés menüt.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #23616 üzenetére
(#23616) kengyel
nem olvastál félre semmit sem, tényleg félre érthető volt én is arra gondoltam, hogy a Blackre írja.Mit várjunk tőle mikor a szerkesztés gombot sem ismeri.
-
alexander12
aktív tag
válasz anderledani #23626 üzenetére
csak a grafikonra kell rányomni (legalábbis nálam) ;-)
kíváncsi, OP8T
-
bubus66
nagyúr
válasz alexander12 #23630 üzenetére
mindenkinél arra kell rányomni nem csak nálad.
Nekem az L7-nél az dobozból kivételtől számított első töltés óta 21 óra tellett el 82%-on van. Volt ben wifi használat SMS és telefonálás 3G nincs használva és (nem is lesz)
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #23632 üzenetére
(#23632) tzsolesz
Egyenlőre meg vagyok elégedve vele, így hogy a felesleget ki dobáltam így elég gyors ,nem akadozik nem szaggat,csak HD-tt nem csinál, de nem is érdekel. Viszont a Flashplayer szépen el futnak dolgok. A gyári böngészője ugyan olyan sz@r mit a Blacké a maxton használom helyette, viszont a ami hiányzik, nincs bent az SD kártyára való áthelyezés. A másik amit hiányolt itt valaki viszont az egy jó meg oldás a Feladatkezelő. Összességében, nem egy rossz telefon, de a Black-et most is jobbnak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #23636 üzenetére
Nekem valahogy most a blacké le tudja V30b-vel érdekes módon pedig előző telepítésnél nem tudta.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #23638 üzenetére
igen az eltérés ez miatt is lehet. L7 a 4.0.3 van a Blacken meg a 4.0.4.
(#23637) anderledani
Nekem is letudja csak a maxton böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
rocki15
tag
Emlékeztek még az LG Optimus Sol-ra? Annak is hasonló a hardvere a Blackéhez és az L7-hez, az kapott ICS-t?
-
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #23643 üzenetére
Dehogyis, még a tesztben is 2.3.4 van és mindig az a v10 ami először megjelenik, a 4x-nél is v10a-val kezdődött pl.
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #23644 üzenetére
De a 4X Az V10A-val jött ki de az ICS volt vagy is 4.0.3 a 4X HD soha nem volt GB
Sőt az L7 is V10A-val jött ki és soha nem látott GB.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Hogy tudom vissza tenni a Google talk-ot? Találtam egy APK-t de nem lehet telepíteni hibát írt!
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23646 üzenetére
(#23646) mouzrr
A ICS-be kell?
Másold be a system/app mappába. Azt hiszem a Talk kell neked a GoogleTTS ne foglalkoz.
System/app
Talk.apk
Talk.odex mind ketőtt és Reboot[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Hogy tudom az összes névjegyet rámenteni a gmail fiókomra ami a telefonon megjelenik Facebook szinkronizálás által, illetve a telefonon lévő névjegyeket?
Azt szeretném, ha egy másik telefonon belépek a fiókba, akkor szinkronizálja az összes gmail névjeggyel, ne kelljen újra face szinkronizálás stb. -
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest