- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #23045 üzenetére
(#23045) kengyel
Köztük velem is 17 perc beszéltél ugye? Te a Froyonál a 2.2.2-nél Ott is az LGUI 2 platform volt? A 3G én nem is használom, mert igen rá fáztam vele. Ha nem használsz 3G akkor jó akksi időket lehet elérni.
(#23050) josha
Igen kettő részből áll, mert először megcsinálta az alap ROM-ot, és utána csinálta az updateket hozzá a V6-nál így volt a Zeusz
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
kengyel
nagyúr
válasz bubus66 #23052 üzenetére
Srácok ! Én a telefont csak 2G-használom Igen bubus beszéltünk olyan 17-20-percet de nekem a családban van 5-tag, akikkel ingyen csacsogok Általában egy hónapban 1000-percnél is többet szoktam beszélgetni.
atillaahun ! A teszt ideje alatt nem volt 3Gés wifi max 20-perc ha volt
bubus66 ! Azért töltöm 30%-nál mert lassan megyek éjszakára dolgozni ,és bent nincs időm szoliba tölteni.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #23054 üzenetére
Én is csak a 2 G-használom mert a nem vettem észre múltkor, hogy a 3G automatikus keresésen, volt mindjárt csinált nekem 4000 Ft hívást a T-Mobile HR hálózatán. a 3G használattal soha nem lenne ilyen jó akksi ídő.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
mouzrr
őstag
-
-
Kowi84
aktív tag
Nekem elég siralmas az akksiidő ICS alatt. Mindent "szabályszerűen" csináltam felrakáskor. És örülök, ha egy napot kibír. Este mindig muszáj tölteni. Ha megy a wifi, esetleg egy kicsit játszogatok is ki sem bírja estig. Esetleg valami ötlet?
-
mouzrr
őstag
válasz kengyel #23060 üzenetére
Én is megvenném ha lenne rá igényem ,meg persze pénzem Már én se nagyon hallgatom a zenét telefonon.
(#23061) Kowi84
Nekem sincs jó akkuidőm, ne aggódj. Esetleg mobilnetet kapcsold ki ha nem használod ill. nem kell pl 2-3 órára az is sokat jelent. Minden este én is töltőn hagyom, de engem nem zavar hogy estére lemerül mert már akkor otthon vagyok amikor 60-40% között van.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz mouzrr #23062 üzenetére
Ez amire én sem tartok igényt Egyszer legalább alapon úgy mint én próbáljátok már ki ,hogy mit bír az aksitok Legyen 2G-re állítva ,nem játszani , kevés wifi, nuku zenehallgatás és teszt. Lehet akkor nektek is bírja és tisztában lenétek az aksival. És nem az ICS.-t szidnátok
kengyel
-
kengyel
nagyúr
De most őszintén van benne valami ? Most már tudom hogy bír alapon két napot. Na most ha holnap extrém használatot csinálok ,és megeszi 8-óra alatt az aksim akkor rátudok hogy én vagyok a ludas Belül meg tudom hogy jó az aksim Ezért csináltam magamnak a tesztet.
Na a tied is jóra sikerült gratulálok !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
domojko
senior tag
válasz bubus66 #23024 üzenetére
Még a szervizben 2x újraindítottam, nem volt jó, ezután a hölgy visszavitte a szervizesnek aki szintén nem tudott vele mit csinálni. Ezután mondták hogy sok a probléma az ics-el. Amikor lefutott a beállítás varázsló, utána lett jó az értesítési sáv. Csak azt nem tudom hogy miért nem futott le első vagy második indításra. A lényeg hogy az értesítési sáv már jó, viszont a fényerő és a képernyőzár még mindíg szar. Ma utaztam 160 km-t ezalatt egyszer sem talált műholdat, viszont 2 óra alatt lemerült. Még szerencse hogy megcsinálták a gps-t. Jövő héten viszem vissza a szervizbe aztán verjék bele. Lassan kezd kihozni a sodromból ez a készülék.
-
atillaahun
veterán
válasz domojko #23074 üzenetére
Vonat, busz, vagy kocsi volt?
Mert ahhoz képest, hogy kocsiban még úgy ahogy talál jelet pár perc után, és meg is tartja, buszban meg vonatban alig tudott összekaparni 1-2 műholdat, ami semmire sem elég.
Nem beszélve, hogy voltam 3 napot lengyelben, és a nyílt utcán nem talált meg ez a szemétláda 10 perc alatt. Pedig pont szükség lett volna rá.[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
válasz atillaahun #23075 üzenetére
Vonat ablakba raktam ki, és ott merült le szépen 2 óra keresés közepette. Míg a szar szutyok Se LWW 2perc alatt talált műholdat és szépen tartotta is. Fél óra után a Sony- n kikapcsoltam a navit inkább azon filmet néztem. Félreértés ne essék én nem pusztán fikázni akarom a Black-et, nekem nagyon bejövős lenne a karcsúsága az egész megjelenése, a gyönyörű kijelzője, ha faszán működne. De ez mindent csinál csak nem jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
A szolgáltatósok is frissülnek V30B-re?
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #23082 üzenetére
(#23082) tzsolesz
egyenlőre csak ezek a melyikek így jöttek ki AHUNTL
Jó az asszonyod P500-sa?
(#23081) balintka
Hogyan moderáljam le nem tudok én oda bemenni, max töröltetni tudod leg közelebb úgy tedd be ahogy az 1 HSZ-ben van, ja nem megyek a modkerbe, mert háta azt mondják sokat járok oda
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #23084 üzenetére
(#23081) balintka
Gyors voltál ez igen már törölték is. Akkor valószínű, hogy az lehet, amit írtál és még az ICS is fel tette rá az jó.
Így szerintem nem, gond az esetleg előfordulhat, hogy több frissités nem jön ki rá mondjuk ez le ragad a V30B-nél, de te akkor is még a KDZ updaterrel, vagy a SmartFlashTools-sal tudod frissiteni.
Jelenthet problémát az, h más régiós?
Ha mindent meg csinált akkor nem jelent semmit sem.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #23084 üzenetére
Igen, jó. De vannak bugjai annak a romnak.
Olyat csinál, hogy nem megy a képernyő érintés. Csak akkor ha előtte megnyomnja a kezdőlap gombot, vagy a vissza gombot. Vannak érdekességei, és kevés a szabad ram. Tenni kéne rá valami jobbat, ami gyári. Gyári kitakarított kellene rá sztem. -
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #23088 üzenetére
Meg nézem majd, a lányé is ugyan ezt csinálja és azon a gyári T-s ROM van. Majd meg beszéljük azt akkor a gyárit fel teszed neki. Félek neki állni a lányénak mert egyet már a KDZ updater gallyra vágott.
Ha itt meg nézed a tiedet, mit írki akkor kiderül majd, hogy frissíti-e a gyári updater vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
válasz kriszpontaz #23090 üzenetére
kipróbáltam a v30i válltozatot hát nem semmi bugok vannak benne
-
domojko
senior tag
válasz bubus66 #23083 üzenetére
Sajnálom ha csak ez jött le mind a 3 hozzászólásomból. Ezek szerint ha valaki leírja hogy a készüléke milyen hibákat produkál, és nem rendeltetésszerűen működik, az fikázás?! Ha ez így van akkor tényleg én kérek elnézést. De te sem gondolhatod komolyan hogy, ha az ember vesz egy többfunckiós használati tárgyat, és abban valamelyik funkció nem vagy szarul működik, akkor majd egy hasonló képességű tárgyal helyettesítem. Bocsánat, én azért vásároltam ezt a készüléket hogy minden funkcióját maradéktalanul ki tudjam használni. Ez olyan mintha vennék egy kocsit ami előre tud menni, meg egy másikat ami hátra is ha tolatni akarok. No mindegy nem posztolok tovább, lehet picit más a világszemléletünk.
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23092 üzenetére
Ebben abban igazt adok, hogy minden funkcióját maradéktalanul ki tudjam használni. Viszont arra van meg oldás mert eddig is lett rá találva meg ezután is lesz rátalálva. Ha nem teszik az ICS vissza kell tenni a GB-és meg nézni azzal mit csinál.
-
domojko
senior tag
válasz bubus66 #23093 üzenetére
A tőled származó kitakarított V20S-el nem voltak ezek a problémák, kivéve persze a gps-t mert az azzal is rossz volt, de ez szerintem nem a rendszer hibája, inkább hardver. Visszarakom rá a V20S-t, kedden visszafelé azzal tesztelem a gps-t. Ha azzal sem talál "műhódot" megy vissza szervizbe, és addig nem nyugszom még ki nem cserélik az egész cuccot alaplappal együtt.
Érdekes hogy josha fórumtárs is hasonló nehézségekkel küszködik, és még nagyon sokan a szerviz szerint mint én. GB-el minden működik, ICS-el meg rengetek a bug. Azért ez elgondolkodtató. Valami nem ugyanaz a mi készülékeinkben mint a tiétekben. Tuti hogy valami csalafintaság van. De ha jól emlékszem josha-nak alaplap lett cserélve?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23096 üzenetére
Igen valószínű, hogy hardver,mert soknak nem volt vele problémája, egy kettönek meg a szervizbe kötött ki.
(#23095) josha
Akkor mi a gond vissza kell tolni a SmartFalshToos-sl egy GB. Utána a telepítés után még egy factory reset,annak jónak kell lenni. Az nem lehetséges, hogy valamit nem jól csinálsz?[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz kriszpontaz #23090 üzenetére
- felétek is?
-
bubus66
nagyúr
A Koreai volt fent? Most próbáld meg ugyan úgy csak előtte csinálj egy factory reset a 3845#*970# Úgy a SmartFlashToos-sal a V30B-HUN. és annak is enged meg csinálni a factory resetett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs