Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabaly

    tag

    válasz nimfas #48360 üzenetére

    November elején vettem meg a Tv-m és még 1 hétig a T-home-nál voltam, egyébként összesen 5 évig. Aztán olvasgattam a Upc Direct fórumokat kérdezősködtem és már 1 héten belül Upc-s lettem és valóban jobb az. A T-nél hiába kértem fejbeállítást stb, kis borulásnál is kinlódott, a Upc a multkori ónos esős, nagyon borult stb időben sem maradt ki és nekem a minőség is jobb mint a T-nél volt. Mikor átléptem a három betűshöz maradt a T-tányérja a fejjel együtt csak a szerelő értelem szerűen belőtte a Upc-s holdra.

    CI kártya modult vettem amelyet a legközelebbi Upc-s kirendeltségen kellett megrendelni ez nekem közel 15 e ft-ba került. Így nincs beltéri meg ami azzal jár. A kártyamodult kártyástól te is elhozhatod a hozzád legközelebbi Upc kirendeltségtől és akkor te szereled, vagy kérhetsz szerelést is. Én szerelést kértem és a kiszállás miatt nem olcsó de a srác mikor belőtte műszerrel a jelet annak erőssége a 100-at verte nagyon örültem mert el kell mondanom a T-nél hiába kértem az újra beállítást ennek a közelébe sem járt, több csatorna jelerőssége vagy mi 50 alatt volt. Nos, nem akarom egy hónapos Upc-isként agyon dicsérni az új szolgáltatómat én azt szeretem ha ilyen váltás előtt állok több fórumon kérdezek és tájékozódom mert cseberből vederbe nem szívesen estem volna.

    Igen, a csatornákat sorba lehet rendezni!

    Mivel nincs beltéri pár 100-assal olcsóbb az általam rendelt direct+ csomag. Vigyázat, CI kártyával némiképpen lassúbb a csatorna váltás de ez pl engem semmiképpen sem érdekel, mint ahogy nem azért vettem ilyen Tv-t sem, hogy miután a futár kiszállította lázasan keressem a feketét és itt a fórumon lázongjak mert akárki szerint nincs, meg a felhőket sem kerestem nagyítóval és akkor ebben az évben már nem is alszik a tulaj. :D

Új hozzászólás Aktív témák