Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Watt25 #37921 üzenetére

    A gond az, hogy ez nem egy reklám, hanem egy technológiai termék kompatibilitási listája. Tehát nem kéne keverni a kettőt. Amikor azt írják a honlapon, hogy valamivel működik, de nem - vagy nem megfelelően - működik, akkor az nem a reklám "túlzás" kategóriája, hanem a vásárló megtévesztése.

    Egy normál épeszű ember természetesen tudja, hogy 1 csepp mosogatószerrel nem lehet elmosogatni egy koplett vacsora után, vagy, hogy egy dezodortól nem fognak rád tapadni a csajok az utcán, de amikor egy reklámban azt állítják, hogy X kompatibilis Y-al, aztán mégsem, az már nem ez a kategória. De azért abban egyet érthetünk, hogy egy épeszű ember meg tudja különböztetni a reklámszlogent a valóságtól. Tehát a játéktól nem fogom úgy érezni magam, mintha ott lennék a csatamezőn, ahogy a dobozon van, de azt azért elvárom, hogy ha az van a dobozon, hogy van 3D támogatás a játékban, akkor az legyen is. Pedig mindkettő a dobozon van...

    De mondom továbbra is: ennyi erővel minden játékra rá lehetne írni, hogy 3D támogatású. Mert pont annyira támogatja minden játék a 3D-t, ahogy minden osztott képernyős a Dual Play-t.

    humi1: valóban, nekem a 3D-s változat van, 3D-vel semmi baj sincsen. De nem vagyok benne biztos, hogy valóban két változat lenne, szerintem a korábbi verzió patchel frissíthető. Mellesleg veled még vitatkozni sem érdemes, mert mindig valami eszement hülyeséget írsz be, aminek semmi köze a témához. Már bocsánat, de mi köze annak, hogy mennyi UHD tartalom van ahhoz, hogy ha az van ráírva, hogy megjeleníti az UHD-t, aztán mégsem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák