Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Watt25 #37905 üzenetére

    Nem. Ez olyan, mintha egy HP-s topicban a HP-t szidnám azért, mert azt írták a honlapon, hogy:

    Mobiljátékok notebookon, nagy képernyőn, egérrel és billentyűzettel.
    Az új technológiának köszönhetően használd androidos okostelefonodat játékkonzolként. Csatlakoztass USB kábelen keresztül egy androidos okostelefont a notebook-odhoz, és játssz teljes képernyőn egérrel, billentyűzettel a mobilon lévő játékaiddal.

    * A funkció használatához androidos okostelefon szükséges, amelyet a csomag nem tartalmaz.

    Csak aztán kiderülne, hogy nem minden telefon, és mondjuk a játékok 0,5%-a...azt hiszem joggal mondanám, hogy átb@sztak.

    Ugyanis: nincs megjelölve SEHOL, hogy a játéknak támogatnia kell ezt a technológiát. Az LG azt reklámozza, hogy vegyél ilyen TV-t, adunk hozzá ilyen szemüveget, és ha van osztott képernyős játékod, akkor kész, meg is vagy, használd. Ez pedig nemes egyszerűséggel hazugság. És ezt ők is tudják, mert különben oda lenne írva, hogy szükség van a játék támogatására, és oda lenne írva, hogy mely játékok támogatják ezt a technológiát. Ennyi.

    Érdekes módon mondjuk egy Logiteh oda tudja biggyeszteni a billentyűzete oldalára:

    BEÁLLÍTHATÓ, SZÍNES GAMEPANEL LCD-KIJELZŐ
    A tudás hatalom

    Bővítse ki pilótafülkéjét a G19s GamePanel LCD-kijelzővel.* A valós idejű játékstatisztikák, a háttérbeli rendszerre vonatkozó információk és a VoIP-kommunikációs adatok megjelenítése, továbbá a videók és a diavetítések lejátszása gondoskodik arról, hogy Ön mindig képben maradjon. A GamePanel kijelzőn közösségi vagy saját fejlesztésű kisalkalmazásokat működtethet.

    *A GamePanel™ LCD használatához a Logitech® GamePanel technológiát támogató szoftver szükséges. A szoftverek listája a gaming.logitech.com/gamepanel címen található.

    Forrás

    Ebben az esetben valóban igaz lenne, amit írsz, hogy mehetnék a szoftver fórumába rinyálni, hogy miért nem támogatja. De amíg az van írva, hogy osztott képernyős játék kell (ami van), és nem működik, addig had ne a Killzone 3 készítőire haragudjak már, hogy nem írják rá a dobozra, hogy Bocs, de ez a passzív LG-vel nem megy, akármit is állítanak a honlapon!

Új hozzászólás Aktív témák