Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovagod

    újonc

    válasz MrChris #35404 üzenetére

    Köszi az infót.A példát látom.De ez a panel vagy vagyis kijelző ,sajnos nem jó az enyémhez.
    De ha jó is lenne és a tipus is egyezik New Yorkban található.Vám+stb..Szóval nyilván nem éri meg.

    A 110-est sokallom a szervízes ajánlatért. Sajnos, igaza van "Bandi0000"-nak. Akkor már inkább vegyek ujjat.
    134ezer cetelem kártyával a média marktban.(egybe fizetve vagy 45 nap határidővel)

    Csak annyit meg sajnálok rá.A 70 az már jobban hangzik. A szállítást meg lehet olcsóbban vagy akár ingyen is meg tudnám oldani,csak az EU ból természetesen.

    Inkább arra válaszolj kérlek,hogy szerinted meg éri -e vele úgymond várni.
    Például találok itthon olyat valamikor(mivel ez legjobban kellendő modell tavaly az LG-nek,hogy pl nyáron ,szerintem tuti lesz olyan.Belecsap a villám,és mondjuk nem javítatják,de épp a kijelzője,és felrakják az apródra.Mondjuk egy 20.000 ért és két rosszból "csinálok" egy újat?Vagy bármi más hibával amit nem javít a szervíz,de nem a kijező természetesen.
    vagy ez nagyon macerás?

    A 2. kérdésem az lenne ha később (vagyis idén még kapható )nem gyártják,és tv ugye értékbe lentebb megy akkor természetesen pl 3-4 vagy 6 hónap múlva a szervíz is olcsóbban adja a kijelzőt?

    3.utolsó kérdésem Pl samsung gyár ugye "itthon" van Jászfényszarun,az LG meg külföldön.Vagyis ha pl samsung tévé lesz törött kijelzős itthon még mindig nagyobb eséllyel szerzem jobb árba meg ,mint az LG kijelzőt?Tehát úgy értem ezt ha mondjuk Samsung tévét vettem volna és az törött kijelzős olcsóbban megúsznám?

Új hozzászólás Aktív témák