Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    válasz t-joco #100684 üzenetére

    A Dinamikus kontraszt használata rossz hatással van a megjelenítésre, hogy a problémára megoldás lehet-e, az kérdéses.

    Az egyik baj, hogy 10kg alatt van a készülék súlya, így neked kell elméletileg a szervizbe juttatni. Esetleg még ha tömegközlekedésen nem szállítható ekkora méretű doboz, akkor erre hivatkozva kérheted, hogy a helyszínen vizsgálják meg, erre hivatkozhatnál.
    Én egészen addig jelenteném be, amíg vissza nem áll az eredeti állapot. Nem fogadnék el olyan kijelentéseket, hogy a technológia velejárója, hiszen ezt, s a bevilágításokat sem említik a készülék jellemzői között. Próbálnak kibújni a csere elől, mert videó alapján komolytalan megítélni a készüléket.
    Addig, amíg mi a vásárlók nem állunk a sarkunkra, s bármennyi kényelmetlenséggel is jár, de járunk a végéig, kényszerítve a gyártókat ezzel, hogy legalább valamilyen minőségi szintet megüssenek a készülékek, addig nem lesz ebben változás.

    A másik pedig, hogyha el szeretnéd adni, akkor ha korrekt vagy, jelezni kell a hiba jelenségét. Ha nem teszed, akkor te versz át mást, egy gyártó hanyagsága miatt. Ha viszont jelzed, akkor biztosan sokat fogsz bukni az eladáson. S illúziód se legyen, hogy nem veszel LG-t ezután, az ilyen jelenségek más gyártó készülékeit is érinti. Pont ezért, mert a szemetet is eltudják adni.

    Én mindenképpen addig járnék a szerviz, amíg a hibát ki nem javítják. Ha be is kell vinni a készüléket, egy közös megtekintést kieszközölni a szervizessel, a hibát megmutatni neki. S amikor jelzik, hogy kész, csak akkor átvenni, ha megnézted, s valóban nem látható. Ezzel eltudod kerülni az olyan kijelentéseket, hogy Eco módban nem látható.
    Ha ezt nem hajlandóak teljesíteni, akkor addig bejelenteni, amíg meg nem unják. Figyelve arra, hogy a javítás fel legyen tüntetve a garancia jegyen. Azt hiszem, ha ötször javítják garancia időn belül ugyanazzal a hibával, akkor a hatodik alkalomnál már kérheted a készülék cseréjét javítás nélkül. Te ezért mindenképpen ragaszkodj a hiba felvételénél az azonos megnevezésre, ne mást írjanak rá.

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák