Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • V.Milán

  tag

  válasz A Molyember #1 üzenetére

  A célközönséget én sem igazán látom... Maximum egyetemen tudnám elképzelni, de arra is van jobb alternatíva. Kicsit több funkció kéne bele, mert az én pénztárcámat is megnyitná egy E-inkes full funkcionális androidos tablet.

  K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆

 • hmb

  aktív tag

  válasz A Molyember #1 üzenetére

  en egy Angliában híres művészeti központban melózok,de még senkit nem láttam még sok hasonló cuccal sem mászkálni.meg mindig a papír ceruza,stb az elsőszámú eszkoz a tervezéskor.legalabbis itt ebben a központban senki nem bohocmodik tabletekkel,3d nyomtatokkal. aki így tervez az meg eleve vagy egy pc használ meg wacom rajztabketet vagy hunont hozzá vagy iPad....szoval nem igazán látom kinek kell ez.

  a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!

 • b.

  félisten

  válasz A Molyember #1 üzenetére

  Ha teheted, akkor Ne ebből indulj ki.
  Ez az ebook olvasó ennyiért nagyon drága és keveset tud. :( 100-ezer lenne a reális új ára szerintem.150-160 nem jó ajánlat.
  Ha már ez a méret akkor 210 ezerért van az ONYX BooX Tab Ultra ami szerintem a legjobb szoftveres felülettel rendelkezik. Van egy régebbi Onyx cuccom,de az is remekül szuperál.
  Teljes értékű Androiddal, hangszóróval ,kamerával, ami jó minőségben rögzít, van bővíthető tárhely, remek kézírás átalakító funkciókkal, billentyűzetből sok eszközzel kompatibilis pl a Logitech van nekem stb stb.
  Szóval az egy szuper gép. A Színesért fáj a szívem ,ő rá: [link] lehet rászánom az a plusz 60 ezret és megveszem.
  Egyetemre amúgy remek dolog, nem kell füzet, se könyv, szinte minden könyvet digitális formátumban kapunk már meg.
  A PDF fájlokba( is) jegyzetelhetsz, olvashatsz tanulhatsz belőle, hanganyagot fűzhetsz hozzá. Füzetekből jegyzetekből vonalas négyzetrácsos stb hátteret beállíthatsz külön mappában vannak a tantárgyak évekre visszamenőleg, minden könyv és füzet, PPT, amit írtam vagy kaptam aza dott anyaghoz mind ,ez egy börkötéses vékony kis valamiben. A grafikákat rajzolásokat meghagyja, a kézírást átalakítja ha akarod. ( nekem ez fontos, mert a saját írásomat is nehezen olvasom el. Az ékezeteket is kezeli.) Közben ott az Android 11 amin megy a Mozilla, Spoty, face Insta, neptun, bármi, vagy bármi és hát ugye olvashatsz rajt még.

  [ Szerkesztve ]

  "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák