Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Elkészült a Jazz Club alsó szintje. Eltünt az alaplap gyengesége, állnak a falak, így már teljesen masszív lett az egész. Nagyon tetszik maga a Club helyiség a zenészek pódiumával, előtte a színpadot megvilágító szinpadi lámpákkal és elhúzható függöny imitációval. A piros kis bárasztalok a székek a falakon a karos fali lámpák nagyon adják a hangulatot.
    Ha már lokál akkor mellette ott a pizzéria, fatüzelésű kemencével, pizzával és pitével. Nagyon hangulatos a pizzéria bejárata, a napernyőkkel, felfuttatott virágokkal.
    Aztán ott van magának a clubnak a bejárata a jegypenztárral világító lámpákkal, az esti műsorral stb, mintha a múlt századi New York olasz negyede és a régi gengszter filmek elevenednének fel. Ehhez jól mutat majd a wintage taxi a lokál előtt stb, stb. Szerintem nagyon eltalálták a hangulatát Al Capone és a szesztilalom jut eszembe róla, na meg azok a hatalams bulik amiket anno Amerikában szoktak csapni. Teljesen jól fog mutatni a Boutique Hotel mellett mind hangulatában mind stílusában, mind korban illik mellé. Alig várom a többi szintet is, irtó kiváncsi vagyok rá. Ehhez mondjuk nemcsak világítás illene, hanem pár régi gengszer kocsi gépfegyverekkel, pici füstgéppel imitálva a lokálból kitóduló szivarfüst és az eldördülő gépfegyverek füstjét. Bocsánat kicsit elkalandoztam, de magával ragadott a készlet hangulata. :)

    LEGO 40686 + 5008818 + 30680 + 40704 Micro Ninjago Docks

Új hozzászólás Aktív témák