- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Kiváltott de fel nem használt VIP kuponokat szoktak jófejségből cserélni LEGO-ék?
-
Dilikutya
félisten
válasz Kishulk #63152 üzenetére
Csak ott a bibi, hogy pl. a szolnoki Auchanban ezeket a készleteket még nem is láttam, nem hogy az elmúlt 30 napban, de szerintem soha. Így biztosan nem árulják 44 ezerért, szerintem amúgy se, az Auchan nem szokott a Lego listaárai fölött árazni békeidőben.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
válasz HUN_Sector #63126 üzenetére
Hja azon filizek veszek egy 4-t belőle MOC építés miatt, a többi árról minden eszembe jut, csak az nem, hogy akciós lenne..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Llew
senior tag
válasz Dilikutya #63155 üzenetére
Ezek milyen keszletek? Úgy értem, hogy korábban is hallottam már a Pepcoban kaphato figuráktól, de pl a brickset ezeket nem ismeri. Nem egyeznek az újságban megjelenokkel semmivel. Nyomonkövethetőek ezek valahol?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
-
edgR
őstag
válasz Napfénysüti #63167 üzenetére
ér, ér - ne fogd vissza magad
-
Throme
veterán
Most, hogy megint megbüntetik az emagot ( [link] ) remélem leesik egy - legalább - 3 rugós kupon, hogy legót vehessünk
-
edgR
őstag
Gyerekek, erről tudunk valamit? Egy FB csoportban jelent meg a kép, és állítólag Miskolc/Gödöllő specifikus akcióról van szó.
Ha valaki az infóért cserébe lenne olyan kedves vásárolni számomra egy, azaz egy darabot, akkor azt megköszönném
-
LÁZ
Topikgazda
nézd meg a [térképh-n] , hogy ki lakik ott régi motoros, aztán írjál rá
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
-
-
RapaNui1
aktív tag
Valakinek megvan az Atari, vagy az Írógép legóban összerakva? Írna róluk pár sort, esetleg tenne fel pár fotót? Köszi. Megéri egyáltalan az Atari annyi pénzért?
76269 Bosszúállók tornya új 150k plusz posta
-
Gizmo86
csendes tag
válasz hami85 #63177 üzenetére
Akkor nekem vagy nagyon mákom volt, vagy ahonnan ezeket szállították ott nagyon vigyázva csomagolnak, de az elmúlt kb 3 hónapban kb 20 legót rendeltem tőlük, ilyen kisebb meg közepes méretűeket és egy doboz volt, amin volt egy kicsi kis szakadás, de az is ilyen tökmindegy kb. A többi ilyen totál teljesen hibátlan állapotban volt. Easybox-ba ment mind, egyébként mindig külön dobozba rakták mindet még akkor is ha egyben szállítottak többet egy időpontban és simán egy dobozba is rakhatták volna. A dobozokba ilyen barna papír helykitöltő is volt.
-
LÁZ
Topikgazda
ha régi motoros, akkor nincs para, én így intéztem már pár dolgot újzélandról, ámerikából, angliából , max azt mondja, hogy haggyad békibe, de nekem eddig minden első körös megkeresett igent mondott az adott felkérésre
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Angelina87
tag
válasz RapaNui1 #63184 üzenetére
Hali!:-)
Na erről én kérek Tőled élménybeszámolót és fotókat minden mennyiségben!!!
Nagyon szuper élményekkel gazdag építést kívánok és azt, hogyha tetszik szolgáljon díszként ,soha ne kelljen tőle megválnod!!! ( nekem ez a készlet egyenesen szerelem :-))
" A világon vendég vagyok."
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Angelina87 #63185 üzenetére
Igyekszem. Holnap kezdem. Addig is 11 számozott zacskót tartalmaz a doboz ezek többsége dupla, illetve egy számozatlan tasak,1 vaskos építési, illetve egy nagyon szép levél a Thomas Kirk Kristiansentől legalább 43 nyelvre köztük magyarra is lefordítva, így ez is egy komplex kis füzet melyből azt téped ki a végén melyiket szeretnéd és befűzheted az írógépbe. Ez nagyon szép gesztus a legótól nagyon tetszett és ilyet eddig még nem láttam, nagyon jó hogy gondoltak erre is. 1 matricaív mindössze 2 db kis System matricával. Az építési belseje világos, nagyon jól kivehető és látható minden mozzanat. Maga az építési a kis levélkés füzet és a matrica ív is mind a minőség, a komolyság látszatát keltik. Én is kiváncsi vagyok már hogy milyen is lesz ez az egész. Holnap kiderül.
76269 Bosszúállók tornya új 150k plusz posta
-
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
válasz mancer7151 #63187 üzenetére
nope, bejelölöd magad rajta, aztán annyi
-
Fr0z3n
őstag
válasz Tyler Durden #63192 üzenetére
852293-as szett eredetileg. Hivatalos szett 2008-ból.
-
Ciccuka
veterán
Holnapra (mivel új hónap) vártok valami akciót a Lego.com-on?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok,
ma este voltam a gödöllői Tescoban, de ezt a szettet nem láttam.
Ezeket a Legokat rakták ki kiárusításban:
- 76403: 23.994 Ft
- 60351: 16.390 Ft
- 60349: 14.214 Ft- 21174: 29.394 Ft
Viszont minifigurákat egyáltalán nem találtam. Merre szoktak lenni ezek a Tescóban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest