- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Hehe, múltkor én is vettem az Auchanban két pontgyűjtős Lego-t, az önkiszolgáló pénztárban végig egy eladó segített nekem. Mindezt 1 méterről végignézte egy szekus, a vonalkód leolvasást, a bankkártyás fizetést, mindent. Lego végig a kezemben. Majd mikor blokkal nyitom a kijáratot és mennék el, akkor szól, hogy álljak meg, ellenőriznie kell, és akkor szépen leolvasta a blokkot és ellenőrizte a dobozok kódját is. Mondom wtf. Azt mondta, hogy kötelező előírás nekik.
-
czanga
őstag
Bocsi, rohanás volt, gyors ütemben lőttem csak nektek pár képet. Amúgy ha a topic nincs, most valahogy ez az akció úgy megy el a "fülem mellett", mint a sicc. Napok múlva jöttem volna csak rá, hogy jééé ez van.
nem válasz és ON:
Úgy látom Star Wars téren belehúztak a dioráma szekcióba rendesen. Nyilván az elmúlt években kijött Endor, Hoth és stb dioráma jellegű készletek népszerüsége is erősen közrejátszott.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ayo
veterán
válasz Mauzes #47804 üzenetére
értelmetlen, és tuti hogy random, mert azért viszonylag sokat járok oda is. mindegy, szekus arcon nevettem legalább egyet
#47806 Memmaao: nem rossz, de még dolgoznék rajta. egyszer lehet én is összedobok valamit. nálunk most hév project megy (gyerek nagy kedvence). már kész, össze is raktam, de javítgatok rajta sokat, gyerek meg ugye teszteli ezerrel - legjobb QA, mikor azt gondolom, hogy ez most már tuti, akkor ő mindig talál rajta fogást
Ha majd lesznek sínek, meg motor akkor véglegesítem, de úgy építettem, hogy jó legyen arra is. (még nem nyitottuk ki neki a tehervonatot, mert így is túl sok mindent kapott, de legalább karácsonyra is maradt bőven meglepetés )[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mozaart
aktív tag
válasz HUN_Sector #47793 üzenetére
90 euro tehat elv 35 ezer forint persze ez itthon lehet tobb is. De kapunk 6 figurat ellentetben a Dagobah 80 euro 3 figurajaval szemben.
Persze ettol meg mindketto kapos.Olvastam es a c3po es r2 d2 is uj kulsovel debutal. Valoszinu mindegyik figura uj kulsot kap.
Video is van a szettekrol. Ez hogyan. :D [link]
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
válasz maross #47796 üzenetére
.. én ide is benéznék a helyükben rendszeresen!
#47790czanga
Egyáltalán nem rossz ötlet, mert nem tudsz úgyse mit csinálni. Én is örülök az akciók megosztásának.
Korábban voltak rossz tapasztalatok, mikor fotókon láttuk, hogy púposrapakolták a bevásárló kosarat legóval. Feltételeztem, hogy ilyen csemegék megosztása után viszik a batyut és megtöltik.#47798ayo
Incidens ellenére, akkor szerencsével jártál.
Mai napra esett nekem a bevásárlás és ha már az auchanban voltam megnéztem a Legóo kínálatot. Hatalmas akciók nem voltak, de találtam egy kincset.13k huf volt az ára, még vonalkódellenőrzővel is megnéztem. Amikor fizettem és ellenőriztem a blokkot, akkor látom, hogy 10k huf szerepel a Lego mellett.
Kaptam matricákat.
Lányom a nagyszülőknél elkezdett érdeklődni a sakk iránt, lehet behúzom ezek felhasználásával a HP sakkot...#47806Memmaao
Jól néz ki. Nekem az eleje a régi farmotoros Ikarust is eszembe juttatja. Tudom, hogy abból nem volt troli. -
HUN_Sector
senior tag
Új sw republic fighter tank
[link] -
addikt
-
magickonfig
tag
Tetszik ez a Diorama irány. Egyre komolyabb, kidolgozottab és nagyobb szettek jönnek végre.
-
Lajti
tag
Készítettem képeket az újhegyi Auchanban, de ott annyira kicsi a lego kínálat, hogy inkább fel se raktam. Mindent láttatok már másoktól, képzeljétek el annak a delét/harmadát. Egy nagyon pici technic dobozt hoztam el, azt is apámnak ajándékként, a 42116-os homlokrakodót. Ha jól láttam 2700-ről volt 1600-ra leárazva.
Viszont van még varázslósakk meg porsche, ha valakinek van pontja. Kb. ennyi. -
czanga
őstag
válasz Throme #47813 üzenetére
Wow, az jó ár. Én is néztem ezt Budaörsön, mert több is volt belőle, de végül nem vettem.
Érdekes, hogy közben új, olcsóbb árak jelentek akkor meg tegnap. Azért Savoya-ban, ügyfélszolgálaton rákérdezek, hogy ilyenkor mi van, hogy legközelebb tudni lehessen pl akkor érvényesnek kell e lennie offline boltokban is, vagy sem.
Ennél pl nem mindegy, mert tegnap én is és HUN_sector is 9.000 Ft-ért vettük.
Ez is érdekes, hogy lejebb ment ugye nálad is 13 volt kiírva, és 10-ért hoztad el. Ezért is gondolom, hogy leszaladok a blokkal és rákérdezek.
-
ayo
veterán
válasz czanga #47821 üzenetére
ez igen: LEGO Creator mélytengeri lények (31088) 2 340 Ft
tök jó, hogy tegnap 3300 forint volt és még át is kutattak, erre lehúztak egy ezressel...
szerk.: LEGO DOTS Rengeteg DOTS (41935) 2 100 Ft is olcsóbb. hát fura téma, mindegy. kíváncsi vagyok hogy mit mondanak neked
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
senior tag
Nahát, ezek a tovabbárazások igencsak érdekesek, de nem hiszem hogy bele lehet kötni egy üzletpolitikába. Nem írtak sehol hogy ennyi, vagy annyi lesz. A 75280 is tovább esett vajon?
Van még ahogy nézem további áresés, pl ninjago tűzsárkány[ Szerkesztve ]
-
magickonfig
tag
Rége Caslte várhoz szeretném pótolni a fekete madzagját.
Valakinek esetleg javaslata?
(vastagság, típus ) Mit mondjak a méterárús hölgynek -
bobafett
tag
válasz magickonfig #47824 üzenetére
Én Bricklinken vennék gyárit. OK, nem a legolcsóbb opció, de nem is aranyár azért, mégis eredeti lesz az egész készlet.
-
czanga
őstag
válasz HUN_Sector #47823 üzenetére
Az ha jól láttam nem. Rákérdezek ma Savoya-ban, mert Throme is ugye tegnap vásárolt, és 10.440-ért hozta el 13 helyett az SC készletet, szóval érvelni tudok majd.
-
balint82
senior tag
Komoly áresések ezek.
Ismerős most volt Kalászon egy Mopart be tudott húzni nekem, az Sw- ből egyedül lépegető van, úgyhogy eléggé ki van fosztva.
Google Pixel 4a
-
AddyKing
tag
Original Trilogy-s készleteket mikor fognak jó árasítani?
-
Throme
veterán
válasz czanga #47826 üzenetére
Úgy látszik az áruházban kihelyezett vonalkódolvasók mögött lévő adatbázis és a pénztárgép mögött lévő nem mindig egezik.
Mondjuk biztos hisztiztem volna, ha fordítva történik és a kedvezményes ár helyett az eredetit számlázzák, így most inkább elmorzsoltam magamban egy "köszi"-t .Megjegyzem ezek a duplaszettek alapból túl vannak árazva.
A szimpla kb 7,6k a dupla meg minimum 16k, de most már 18-21k (Lego-s hivatalos árazást tekintve).
Miért is? Jobban járnánk, ha külön - külön adnák.#47817Memmaao
Nem vagyok SW Lego vásárló, gyűjtő, de ezek a diorámák tetszenek... .aztán megnéztem róluk a felépítősgyerek videóját.... az árazásnál kiléptem.... -
ayo
veterán
valaki esetleg meg mégy auchan? LEGO City Családi ház (60291) 8 700 Ft érdekelne, állítólag még sok helyen van
-
Throme
veterán
válasz maross #47834 üzenetére
Van ilyen szett, most a számát nem tudom, de abból 1, a legkisebb (modern ház, elektromos autóval meg napelemmel a tetőn) megvan. Ezen kívül van 2 másik és ha mindet megvetted, akkor egy jó nagy házat tudsz építeni belőlük...
Ebből a city családiházból meg mit tudsz építeni, egy modern kinézetű tömbházat?
-
Pötyi
őstag
válasz magickonfig #47824 üzenetére
Vettem pár éve egy spullnit egy Röltexben, ami pont olyan vastag és olyan sodrású, mint a Lego gyári mazzag. Eddig elhasználtam belőle vagy harminc centit, szóval tudok adni pár métert.
QNX is cool!
-
RapaNui1
aktív tag
Óh srácok és hölgyek én most meg a winter village szettekért és a modular buildingért vagyok megbolondulva. De nagyon jók az új star wars diorámák, kell a t-rex szökése, a vissza a jövőbe autó, a goat hajó, szóval egy csomó új dolog is, de közben be kéne szereznem a régi winter village szetteket is. Az első 4 hiányzik. Nem lesz könnyű és olcsó sem de kellenek. Gyermekkorom meghatározó filmjei a szellemírtók, vissza a jövőbe, Jurassic park, Titanic, Star wars, mind-mind valamiért kötődik hozzám, egy-egy emlékkel, egy autósmozi élmény, egy kalózkazetta beszerzés, egy közös mozizás, szóval olyan meghatározó filmek ezek az életemben ami számomra legobol kötelező darabok. Szóval az én tárcámból még mi dig tudnak pénzt kihúzni.
-
addikt
-
czanga
őstag
válasz czanga #47826 üzenetére
Visszaküldtek Budaörsre a kérdéssel, miszerint árkülönbözetet lehetséges e jóváiratni. Lehetséges volt, de elsőre nem álltak kötélnek mert az online ár csak online érvényes. Viszont itt rendszer hiba volt, így engedték. Jobban nem mennék bele max privátban, de maradjunk annyiban, hogy lehetséges volt lebeszélni velük.
Már ott voltam akkor elhoztam egy city készletet @ayo fórumtásnak, és ez is erős szerepet játszott abban, hogy végül mégis sikerült elintézni. Karma, vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
A SAH-ban moduláris épület vásárlása esetén Vintage Taxi szett já ajándékba a 2 húsvéti szetten felül. Tehát 3 ajándék szettet kapni most.
Hörcsög Powa'
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest