- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zbundy
aktív tag
válasz czanga #47104 üzenetére
Hogy szeretnéd hogy dokumentált példat mutassak? Azért mert te valamivel nem találkoztál vagy nem láttad még létezik. A levegőt se látod, de hidd el, hogy ott van. Előtted megerősítette más is, hogy igazat beszélek. Egyébként a hajó a palackban készletet vettem meg a pontgyűjtéses akció után 15 mátyasért..
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
Én is ezt tapasztaltam nálunk, kb. a két legkevésbé kelendőből maradt a pontmentes időszakra, a Millenium Falcon, Saturn már az akció időtartama alatt elfogyott. Ami maradt, az sem féláron volt, hanem az eredeti áron, de pontok nélkül.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz czanga #47104 üzenetére
Én is a Hajó a palackbannal, a Millennium Falconnal, meg még balamivel jártam így, pl a Millennium Falcont 40k ért vettem meg akcióban, utána volt egyszer talán 36-38k ért is a zalaegerszegi Auchanban, de a Hajó a palackban is volt 2x is olcsóbban mint akcióban, illetve azt hiszem a Dinoszaurusz maradványokkal jártam még így, de pl az Alzánál is voltam így a Támadás a Jakku bolygón, illetve a Harray Potter Hedwig esetében, de természetesen soha nem lehet tudni hogy lesz e még ennél lejebb mert be is szívhatod, kérdés hogy neked mi számít már jó vagy elfogadható árnak és meg kell venni ha szeretnéd. Senki nem lebeszélni akar róla csak a tapasztalatok alapján beszélünk, de mindenki döntse el maga mikor vásárol.
-
czanga
őstag
válasz zbundy #47105 üzenetére
Látom belekötésnek vetted csak, pedig nem annak szántam. Felvázolom kifejtve szerintem mi a gond ezzel a HSZ-el. Valaki olvassa, hogy álltalánosítva leírtad, tényként kezelve, hogy a jelenleg pontgyűjtésben futó készletek az akció végével leértékelt áron kiszóródnak majd. Ez ugye nem teljesen így működik. Jelentősen függ nagyon sok tényezőtől, mint a területi vezető, a játékosztály vezetője adott áruházban, a LEGO-val való megállapodásuk, az akció alatt hozott bevétel aránya az adott áruháznak stb stb.
Szóval ha valaki ezt olvasva arra kezd apellálni, hogy na majd jól megveszem a pontgyűjtés lejárta után pontok nélkül XY áruházban, azzal semmi baj nem lenne ha sikerül, csak épp elég nagy annak is az esélye, hogy lukra fut ezzel.Dokumentált példa kérdése lehet életszerűtlen volt, de én abból indulok ki, hogy ha látok amúgy valami jó akciót, fotóval beteszem ide, ezért álltalában valamilyen HSZ-ben ott marad.
Amúgy ha valaki erre gondol, akkor akár mást is lehet csinálni. Például ha esetleg ősszegyűlik a pont, akkor beváltás elött valamivel kell beszerezni, és onnantól van 14 nap, hogy esetleg visszavigye valaki ha olcsóbban meglátja, de ilyenre nem bíztatok senkit, ezt mindenki eldönti maga.
#47108 RapaNui1
Ohh engem kell kell semmiről sem lebeszélni, ahhoz túl sok év van a hátam mögött, és mint mindenki szívtam meg én is dolgokat, de volt nagyon sok top of the line deal. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ne álltalánosítsunk olyan dolgot ami túl sok tényezőtől függ.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Van közületek olyan, aki a budapesti Lego Store üzletek valamelyikében melózik? Ha igen, akkor légyszi dobjon rám egy privátot. Köszi
-
zbundy
aktív tag
válasz czanga #47109 üzenetére
Az eredeti kommemtem kis szarkazmus volt inkább, de nem a te irányodba. Azért is tettem a végére a fejet. Csak a saját tapasztalatomat írtam le és korabban is olvastam hasonlókat itt. Illetve most kiderült, hogy többek is tapasztaltak ilyet. És igen a te kommentedet támadásnak vettem nem hazudozni járok ide a fórumra.
-
balint82
senior tag
#nemtudomhogyországosakció
Budakalászon az Auchanban a 71032 gyűjthető minufigura 950/db.
Pár perc tapi után gyakorlatilag mindegyik nekem tetszőből találtam.
Google Pixel 4a
-
tocsek18
senior tag
válasz tocsek18 #46331 üzenetére
https://www.promobricks.de/lego-technic-2022-summer-new-info/139490/
Set number: 42143
Description:
[Ferrari Daytona SP3]
Number of parts: 3776
Release date: 01 August 2022
Recommended age: 18+
RRP: 399,99 Euroúgy is lett
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz zbundy #47117 üzenetére
No, kíváncsian várom, hogyan oldják meg ezeket a formákat Lego elemekből... De ha ez is sikerül annyira, mint a Porsche 911 GT RS, Chiron, vagy a Sián, akkor vihetik a pénzem...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
Nagy HP bagoly (76391) az emagon 85900 Ft
Google Pixel 4a
-
Tony21
tag
válasz wolfcsibe84 #47126 üzenetére
Inkább egy Miura, vagy egy klasszikus Lambo traktor, na azt egyből venném (bár akkor inkább CE mint Technic).
-
nagyúr
-
Throme
veterán
válasz wolfcsibe84 #47126 üzenetére
A Diablo nagy kedvenc, Countach után a második, pedig az újabbak már szebbek.
Egy - #47127Tony21- Miurát se vetnék meg .Még el tudnék képzelni egy, illetve kettő brutál dupla 1:8 technic szettet :
Valamelyik régi Countach és az új, 2021-es. Simám lenne 800€
A másik mondjuk:
1969-es Dino Ferrari és 1970 Aston Martin "DBS Sport Saloon"
Ez utóbbiak nem a legszebb autók a világon, de egyik régi kedvenc sorozatom "kellékei"Végül is kvázi egy Millennium Falcon USC-ből kihozhatók, darabszámot tekintve
-
balint82
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #47133 üzenetére
Ezt mégis hogy, miért?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
Megint találtam egy repedt minifig felsőtestet egy kb 2 hónapos készletből.
Csak én vagyok ilyen peches vagy tényleg ennyire gyatra lett a minőség?Més que un club!
-
Freddy76
addikt
válasz Napfénysüti #47135 üzenetére
Elég nagy számban vesszük a Legókat, a gyereknek szerintem bőven száz felett van a minifigek száma (ezek része Friends), de egy esetben sem találkoztunk repedt elemmel.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
És még mi lesz, ha majd jön a PET palackos mókázás...
-
timar88
tag
Szerintem csak te. Van itthon lego kb 1 milla értékben, de nem emlékszem egyetlen egy törött elemre sem. Egyébként ilyen esetben a brick and pieces-en reklamálj és küldik ingyen a problémás elemet ha van készleten.
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
-
Dzsuri89
őstag
Repedt Lego-val új készletekben nem találkoztam, viszont az átlátszó (pl ablaküvegek) Lego-k nagy rész már gyárilag karcos… Konkrétan sok esetben egy használt elem kinézete van. Simán lehetne egy védőfóliát mindegyikre ráhúzni, aztán a zacskójába ömlesztett többi elem nem karcolná szét.
-
nagyúr
-
Throme
veterán
Magától elrepedt? Nem lépett rá valaki (még ha nem is láttad az esetet)?
#47140Dzsuri89
Erre nem hiszem, hogy lesz megoldás. Építő-, gyerekjáték. Játék közben fel sem tűnik néhány karc. Kiállítási daraboknál (pl Creator) csak közelről látszik és csak "legósoknak". Akik megcsodálják a gyűjteményt nem biztos, hogy kiszúrnak egy karcos darabot.
Csak feltételezem, hogy ha nangy mennyiségben kérnének a legósok cserét, akkor már rámozdult volna a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Én hála égnek még sem hiányos készlettel, sem hibás minifigurával nem találkoztam. Talán egy alkalom volt amikor egyetlen öntött hibás elemmel találkoztam, még csodálkoztam is hogy hogyan ment át a lézer alatt.
-
Crus
őstag
Van 30 éves készletem, nem is egy. Meg van új is, komolyabb, dettó nem is egy. Tegnap gyerkőcnek összeraktam egy Minions készletet... bárhogy is ügyeskedtem a nagy minionok ajtaja akad (ha pontosan összenyomsz mindent akad, ha 2-3 kockát nagyjából illesztesz nem akad), a kis minionok közül az egyiknek a haját a lehelet tartja, annyira pontatlan a fröccsöntés minősége. U.e. volt a gondom a Creator kalózhajóval is, ráadásul ott még sorjás elemmel is sikerült összefutnom. Annyira kinyílik a bicska a zsebemben, amikor az értékeléseknél olyat olvasok, hogy Lego minőség. Ja. Volt. Valamikor.
Azt el is felejtettem, hogy a Minions készletben a leírás olyan műszaki pult elemet ír, amilyen az egész készletben nincs. Van helyette másik, de hát izé... na... ne már.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
h3lios
addikt
válasz Napfénysüti #47141 üzenetére
Nem csak te.
Valóban egyre szarabb a figurák minősége.Tuti a többieknél is vannak ilyenek csak nem észrevehető helyen vannak repedve.
Nekem az Infinity War-os amerika kapitány Torso-ja repedt el a keze alatt. Elég lazán jár most így az elem benne. Soha nem volt játszva, megvétel és összerakás óta a polcon áll (nem éri a napfény).
Az Iron Spider figura feje is reped szépen (látszik a piros anyagon a fehér vonal a nyaka körül).
A legtöbb figurának a lábán reped szét a legvékonyabb részen a műanyag, ahol a studokban megkapaszkodik. Nem 1 figura lába járt már így, sosem játszok velük első perctől a polcon állnak.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz KaiotEch #47147 üzenetére
Ha valaki, akkor szerintem Lego probalja tartani az anyag es forma minoseget. Hibak mindig vannak, lasd bizonyos barna reszek.En eddig ossz egy szettben talalkoztam szetrepedt reszekkel, a vw beetle ket fele barna alkatreszebol tobb darab is megmakkant. Remeljuk nem lesz ilyen az uj petpalackos vagy barmilyen ujitasokkal, nekik sem erdekuk. Csak eszetlen nagy szazaleknyi loveert erne meg ilyen imazsrombolas, marpedig a muanyag maga nem nagy resze az teljes koltsegnek. De pl CMON (tarsasjatek) is pont most szivott egy szepet, muanyagot valtottak, es a kulonbozo minifigurak harcsabajszai es egyeb kiallo reszei tortek szallitaskor mint a jegcsap. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szivesen visszatekernék az ido kereket es nem ontenék ilyen szar muanyagbol, ha ujra megtehetnék. Sokba fog ez nekik fajni. Na de amiert elkezdtem ezt, Legonal is elofordulhat ilyen, legjobbak is hibaznak.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest