Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Sziasztok,

    Kerdes, almennyezet rejtett LED vilagitas temakorben megint. Hogy lenne jobb elhelyezni az alu profil-t? Ezt a profilt szeretnem hasznalni. A szurke resz egy 3d dekor falpanel (~3cm). Az almennyezet felallas 7.5cm magas es az original mennyezetig 7.5cm van (ebbol lejon a dekorpanel (~3cm).

    Ha a belso sarokba (piros) teszem akkor a gipszkartonon belul kellene a vezeteket athuzni ami eleg zuros mert 1db GK ajto van a szoba egyik sarkaban, szoval a masik sarokba atjatszani valami furulyas kigyobuvolo de minimum egy behuzo kene; de cserebe eleg szepen vilagitana.
    A narancs opcional az UD profilban egyszeruen eltudom vinni a vezeteket a vezerlotol a szalagig a szoba masik sarkaba is akar (ket tap +2 vezerlo a szoba egyik sarkaban a dobozban, onnan szepen kimegyek a ket vezetekkel, az egyik instant bele 2 szalagba (2falon), a masikat elviszem a szemkozti sarokba es onnan a ket szalag. Ez tunik a legjobbnak de az nem gaz ha befele vilagit?
    A harmadik mar csak az en agyszulemenyem, mert a kartonos meg volt vele aldva hogy oda szoktak ragasztani a villanyszerelok a szalagot. Hat 250eFt lenne csak a szereles munkadija villanyszerelovel, annyiert magamnak is megcsinalom a 12V-al nincs bajom, a 230-hoz meg majd lakapcsolom szobaban az aramot :D.

    Vagy mit szarakodok, probaljam ki es amelyik tetszik

Új hozzászólás Aktív témák