Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz mokus1 #16845 üzenetére

    Nálam a tetőtér miatt muszáj gipszkartonos ismerős, ő gondolom nem bánja, hogy 4 négyzetet kell vágni, meg egy jelenlétérzékelőt.

    Amúgy, ha lesz nekik raktáron, megrendelek 4 12Wattosat, aztán kipróbálom este sötétben a konyhában, hogy így milyen fényt ad.

    Na és a másik kérdésem, hogy oké, hogy a plafonon van 4 db 12W panel. Ezt elosztom úgy, hogy, 2 alapból menjen a jelenlétérzékelővel.
    A konyhabútor 4,7 méter széles lesz, az alatt végig lesz LED csík szintén mozgásérzékelővel(gondolkodtam jelenlétérzékelőbe ott is, de 6k darabja, és erre a majd 5 méteres szakaszra nem tudom, hogyha középre egyet felrakok, az vajon mind a két végét látja? Elvileg 360 fokos ~ 6m hatósugárig, szóval papírforma szerint kéne látnia mindkét végét, de nem tudom.. ebayről egy ilyen mini mozgásérzékelőből még 2 db is kijön 1-2 k-ból. Igaz azoknak meg véges a kapcsolási ciklusa - szerintetek?), ugyanúgy természetes fehér. Plusz a páraelszívóban is lesz 2 halogén, bár ezt szerintem cserélem majd ledes megoldásra(Cata Beta 600 - Ötlet milyen izzó legyen bele?)

    Na és akkor mivel a konyha csak 2,5 méter széles, abból ugye elvesz 60 cm a bútor, marad 1.9 méter. Szóval olyan asztalra gondoltam, hogy a falhoz lesz rögzítve, plusz ugye 2 láb, ide 4 szék. És az asztal fölé olyat gondoltam, hogy csinálok vagy gipszkartonból, vagy pedig sima fordított L alakú polcot, aljára pedig valami alusínben brutál erős ledet, és ez világítaná mondjuk az asztalt. Csak kérdés, hogy ez elég fényt adna-e az asztalnál? Végig az asztal mellett menne, mint mondjuk egy ilyen díszpolc, de, ha kell akkor onnan fény is jönne. Esetleg srégen bevágni a deszkát, hogy ne közvetlen lefelé szórjon a fény, hanem kicsit / <- ilyen vonalban. Tehát a faltól el, az asztal fölé világítson. Nincs nagyon ötletem, hogy mi mást lehetne csinálni az asztal fölé. Azt gondolom, ha a plafonon van 4x12W panel, akkor nem töröm meg az összhangot, hogy csak úgy belógatok egy csillárt a semmibe az asztal fölé, ez pedig talán elég hangulatos is lenne..

Új hozzászólás Aktív témák