Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Remekelek28 #14630 üzenetére

    Amit linkeltél, 4 db AAA elemet használ, ha lemerül, cserélgeted és biztos lehetsz benne, hogy hamar lemerül. Vagy használhatsz akkut, amit töltögetsz és hamarabb lemerül.

    Olcsóbbra akkor jössz ki, ha magadnak veszed meg az alkatrészeket és vagy te rakod össze, vagy egy szakember. Esztétikában is ez fog nyerni.
    Ledszalagot, vezetéket, trafót, de még mozgásérzékelőt is kapsz úgy a 12 V-os, mint a 230 V-os ágra. De mozgásérzékelő helyett jobban jársz egy jelenlétérzékelővel, ne kelljen már tornázni minden 5 percben a hangulatvilágításért. :D

    E-bay-ről, meg úgy általában Kínából a minőség széles skálán szór, nem tervezhető, de legalább olcsó. Én, amit napi szinten használok, mára már mindent lecseréltem hazai, számlás forrásból, 2+ év garis termékre, minden hiba nélkül megy. Az persze más tészta, hogy kb 30 ezret tapsoltam el 4-5 méter ledvilágításra az elmúlt 2 hónapban, de megérte. Beépített világítás íróasztalba, előszobafalba, rejtett vezeték, bemart profil, 1000-2000 lumen/méter, vezérlők, futárköltség, stb.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák