Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Kanczy #66646 üzenetére

    Lehet rápörgök, de azért szerintem nem mindennapos ez, hogy zsinórban ilyeneket carryznek az enemy junglerek. Nyilván amúgy nem jó játékosok, csak pont ellenem életük meccsét játszották, nekem meg ezt kell akkor megemésztenem. Persze semmi sorminta nincs abban sem, hogy már túl jó winraten álltam és hirtelen jönnek az ilyen meccsek.

    A legbosszantóbb ezekben a winrate csökkentő meccsekben, hogy nem arról volt szó, hogy ha 10%-al jobban játszok, akkor nyerhetőek lettek volna, ejj ha itt az utolsó TF-ben jobban ultizok, akkor megfordítjuk.... Nem ilyen apróságokon múlnak soha.... Abból lehet ezeket felismerni, hogy van egy ilyen atom baxó Kayn, Rengar, Diana stb. és egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, sebezhetetlen, stunolhatatlan, 0.1 sec a halálod és gg wp.

    Nem tudom megfogalmazni sem, hogy én személy szerint mit rontottam el, mit csinálhattam volna jobban. Nem tanulok ezekből a meccsekből semmit. Lehet jönni a wardolással meg a mit tudom én, de ez nem ilyen kifinomult dolog, nem azon múlik. Szimplán percenként öl meg valakit a jungler, meg egyébként az enemy többi tagja is, 1v1-ben, dzsungelben kóricálkásnál, ezzel nincs mit kezdeni, nincs mit elemezni. Renekton topunk egyik meccsek valami 0-12-be ment Dariussal szemben, most őszintén mit kezdjek ezzel... Aztán jön a Darius sebezhetetlen, megölhetetlen, persze, hogy le 1 shotol.... Ugyan ez a Rengar is, nincs az a reflex, hogy rámugrik, eltüntem és én azzal bármit tudjak kezdeni, tök mindegy, hogy valaki van-e mellettem... Volt hogy direkt szorosan együtt maradtunk 3-an is, de mindenkit megölt.

    Persze go next, de ez ilyen fekete lyukként ott marad az elmémben, hogy azt sem tudom mit rontottam el, csak megtörtént..... majd jobb lesz... aztán jobb lesz, hirtelen jönnek majd a "jó meccsek", az S+, mvp meg excellett op.gg ratingokkal, persze az is én vagyok, de nem érzem azt hogy közben a teljesítményem valóban így ingadozna, én mindig ugyanúgy játszok, ha szét vernek minket akkor is meg ha S+ excellent vagyok akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák