Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Imilenni #65873 üzenetére

    + forguet

    Köszönöm ezeket bíztatásnak veszem, hát most tény nagyon kilátástalannak látom a dolgot... Hosszú lenne most egyesével meccseket linkelni, de hihetetlen, hogy egyiken egy Riven smurf van az enemynél, aki megölhetetlen és lehozza az egészet, a következőn pl. amikor autofill Leona supp voltam, fogyatékos volt az ADC, pedig édes istenem, meccs elején atom jól indult minden, valami 4-0-4-ben voltam sokáig.... mindent megtettem ott is, olyan playeket nyomtam hogy nem igaz, de hát... Aztán következőn Milio suppot kapok egy Varus + Lux botlane ellen, mondanom sem kell hogy teljesen tehetetlen állapot.... Ez a Milio a leghaszontalanabb valami a világon, kb Ivern kategória, se nem poke, se nem tank, se nem kezdeményező, se nem dmg, semmit nem csinál... borzalmas így lanelni 2 atom range poke comp ellen.

    Csak arra akarok kilyukadni, hogy valahogy mindig van valami, ami miatt nyerhetetlen a meccs. Tényleg itt az utolsón is, az 56 perces meccsen, el nem hiszitek, szerintem a világon ilyen nem történt még a szurdokban:
    Elden + Baron buffal képtelenek voltunk betolni az enemyt, pedig elhoztam egy duplát gyönyörű berepülős ulti resetes kombóval Vexxel.... atom play volt az is és utána a csapatom 4v3-ban Eldennel, Baronnal nem tudta beütni őket.... Itt is persze mondhatnám, hogy 3-4 embert kellett volna 2 helyett megölnöm, de a realitás talaján maradva, nem igaz hogy ennyi sem elég a győzelemhez... és S4 aljáról 0LP-ről beszélünk már, hihetetlen.

    Ladder:
    De ha már S4, ez az egész ladder teljesen elcseszettnek tűnik, korábban ilyet sosem érzékeltem: tök mindegy hogy S1 vagy S4 vagyok, tök mindegy hogy B3 ellenfelem van vagy G4, teljesen inkonzisztens az, hogy az illető mennyire fog jól játszani. Sőt sok esetben már akkor kezdek félni inkább, ha látom, hogy B2 Yasuo van miden, az tuti hogy úgy fog játszani mint egy dia és 16-2-be fog menni.... Tök nem releváns az, hogy lejjebb gyengébb játékosok vannak vagy feljebb jobbak, iszonyat összevisszaság van... Jelenleg is it S4-ben úgy játszanak, hogy korábban S1-ben nem toltak ilyen playeket, nem tudom mi van... Ez a Kennen is itt az 56 perces meccsen, nekem senki nem mondja, hogy ő ilyen silver alja, bronz játékos lenne lol.... minimum gold teteje lehetett játéktudásra.

Új hozzászólás Aktív témák