Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Imilenni #65844 üzenetére

    "Pl amit ajánlok, ha már veszítettél kettőt a 3. meccsbe már ne kezdj bele."

    Igen ezt sok helyről hallom, biztos van benne igazság. Viszont láthatod itt is, hogy olyan szinten felülír mindent a matchmaking és hogy milyen csapatok vannak, hogy 2 vereség után rögtön simán tudtam menni egy olyan wint, ahol konkrétan meg sem haltam és MVP lettem. Ennyire csak az adott csapatok számítanak.

    "Az a baj, ha a csapattól függ hogy nyersz-e, akkor nem nagyon fogsz fentebb lépni."

    Hát erre mit mondjak, nagyon attól függ, de hogy is ne függne attól, amikor ez nem egy CS, hogy egyedül is lehozható, itt minden egyes megölt csapattárs után erősebb lesz az ellenfél. Sokszor nem is az a baj, meg nem azt várom el, hogy mindenki hozza a killeket, meg nyerjen lanen, hanem szimplán ne haljon túl sokat.

    Ez a game inkább olyan mint egy fejlődés alapú RPG, az a baj, hogy hiába vagyok papíron jobb mint mondjuk az enemy supp, ha topon van egy lvl16 Kyle, aki gyakorlatilag rámnéz 600 rangeből és meghaltam vagy miden van egy 15 killes Vladimir, aki targetolhatatlanul öl meg 1 sec alatt. Ez ezen a szinten már nem észjáték meg nem tudás alapú, innentől szimpla nyers statisztika, egyszerűen kivitelezhetetlen, nem outplayelhető.

    Amikor valami how to carry low elo streamet nézek, oké nyilván egy challenger coach atom le fogja carryzni ezeket a meccseket, mert nemtom 6 divízióval feljebb van a szintje, de nekem mint gold4-3-ba vágyó játékos nem lehetséges ez a szintű carryzés. Pláne, hogy most is egyik nap S2-ben gold4-gold1 botlanet kaptam ellenfélnek, miközben nálunk S2 volt a max játékosszint, na az ilyet elég mesterséges nehezítésnek érzem, a rendszer azt akarta ott hogy kikapjunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák