Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz olloczky #64983 üzenetére

Nincs nagyon miről beszélni. Többnyire csak panaszkodni járunk fel ide, ez viszont önismétlődő és nem is a játékról, hanem a játékosokról szól. ;]

Tegnap toltam pár ARAM meccset, és az egyik már azzal kezdődőtt hogy egyik játékos szidott minket, hogy rolloljunk. Már itt ment a report (idegbeteg játékosokat nem csípem), és meccs alatt is folyamat szidott minket. Annyira nevetségesen irritált, hogy nem ideges lettem, hanem szimplán meg akartam nyerni, de a végén mikor ütjük nexus-t feladni, hogy csak azért se legyen neki win. :DDD Végén buktuk (itt is mint mindig én győzelemre mentem), de egyáltalán nem bántam, ilyen szerencsétlennek nem jár a győzelem. :U (tudom népszerűtlen vélemény, de inkább legyenek a csapattársaim rossz, de kultúrált játékosok, mint jó, de toxic hülyegyerekek)

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák