Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Kanczy #64139 üzenetére

    Vakon hinni a statoknak nem jó, mert sok mindent nem veszel figyelembe. Én annak hiszek, hogy mit érzek, hisz ez az ami a döntő faktor és ami nem csal, a statok azok csalókák.

    Csak mondok egy példát, hogy érthető legyen, pl. nem mindegy az, hogy egy hőst minden meccsen pickelnek, ha nincs bannolva, boldog boldogtalan lepentázik vele, Pistike 5 meccs után már simán hoz Katával egy quadrát...Vagy pedig ott van mondjuk Orianna, akinek ugyan nem olyan vészes "csak 4%"-al kisebb a globál winrétje, visziont vele CSAK az játszik rankeden, aki tényleg nagyon jó vele és van már 50-100 meccse legalább.

    Szóval amit a statok nem mutatnak meg, hogy oké van két 50% winrétes hős, de az egyiket pl. Rivent csak az az 500 ember fogja játszani aki amúgy is kurvajó vele, egy Garent meg mondjuk 10.000-en olyanok is, akiknek 5 meccse van vele vagy most kezdték a lolt, szóval az a nem mindegy hogy mekkora szórásból jön ki az az 50%.

    Ezért csalóka Orianna is a 48% globál winréttel, mert ugyan nem "annyira" alacsony, de őt azért nem hozzák hébe hóba rankedre csak azok, akik már nagyon biztosan kezelik, szóval a valóságban az a winrate inkább ilyen 30% körül lenne. Világosabban nem tudom leírni, szerintem érthető.

Új hozzászólás Aktív témák