Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    válasz kistusik #62069 üzenetére

    Remélem legalább az előző seasonos rankomat (G2) sikerül elérni. Silverben eddig működik így tűnik de 2-3 meccs után rá lehet unni könnyen.
    @DioRobber: na igen, galio azért egész jó pick bizonyos esetekben midre mert nagy ap assasin counter. Főleg a legutóbbi ulti buff után. Azokból meg mostanában elég sok elég hatékony (Diana,Fizz,kata, ekko pl) ultival simán lekoveted a roamokat
    Itt silverbe-goldba ha bármikor rampickelnek egy katat vagy fizzt instant galio. Fizzt semmi mással nem tudom megfogni. Ugyanez zed-yasuora egy malphite poppy vagy garen.
    @Yodamest: egy roam botra, egyből plusz két kill :D
    Malza ellen halistennek rég mentem de lanen nem gáz. Inkább később teamfightban az ultija.
    Viszont az ilyen skillshotos magek ellen sem nagy trükk, akkor ugrasz csak rá ha elhasználta a root/stunt, q-val te is tudsz pokeolni és farmolni tavolrol, ha meg nem használja el akkor annyi H nem közvetlenül elé ugrasz hanem mellé. Meg egy kis sidestep jobbra v balra és rip. Mostanában ezt gyakorlom.
    De az teljesen igaz és emiatt unom meg hamar H ha nincs 40% cdr-ed akkor igazából ugyanaz a kombó végig.. annyit kell kitapasztakni H mikor talál a q és már azelőtt ugrani H lereagálná az enemy.
    De azzal a legtöbb esetben maximum 2 dashel azért nem egy katarina na :N és ez hiányzik leginkább belőle. Nem sok outplay potenciál van a hosben szerintem. Kicsit olyan garen beütés. Max a második e-vel kiugrasz vagy vmi. Az az outplay H broken vagy oneshotolsz és közben tankos is vagy így általában sok mindent tulelsz :U
    Főleg azzal ahogy én buildelem általában. Ha counqueror meccs(vagyis van legalább 2 tank/bruiser) akkor rod-morello/liandry-nashor-zhonya etc.
    Papír enemy ellen szoktam electrot, akkor rod-lich-rabadon etc a sorrend
    Igen nagy RoA mániám van sok hősre.. :))

Új hozzászólás Aktív témák