Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Bennyboy #62003 üzenetére

    Hát ahogy mondod is, gyakori hiba, amit máig nem tudok kezelni rendesen, hogy amikor van egy teljesen értelmetlen félcsapat vagy csapatharc valahol a közelemben, abba most belemenjek-e ha tudom, hogy rossz döntés és hátha megússzuk vagy inkább hagyjam meghalni mondjuk a junglerünket aki pl. totál idiótán bement a Khazix redjére miközben látom, hogy pl. mid Syndra már hátulról mögékerült. Ilyenkor van az, hogy hiába lennék jó nem látszik a statomon sem, mert a hülyeségek miatt belekényszerólök olyan helyzetekbe, amitől a végén mondjuk 0-5-5-ben leszek és úgy tűnik totál noob voltam közben csak ezek voltak a lehetőségek.

    Ennek az ellentéte ugye, amikor van egy jó csapat jó döntésekkel akkor baromi könnyű MVP-nek lenni és 10-3-10-es statot csinálni, szinte erőfeszítés nélkül.

    Tipik ilyen még amikor Heraldot elkezdem mondjuk vagy a sarit, egy jó csapatnál jönnek és segítenek és megöljük mire az enemy észbekap, egy rossz csapatnál meg azon kapom magam, hogy a Herald ott van 5% hp-n de nem tudom megölni, mert ellenfél toposa, midese, junglere rámjön, megölnek és elviszik.... a csapatomból meg senki arra sem néz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák