Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Engem totál kiégetett mára a játék. :DDD 4 aram lose egyhuzamban, első kettőn nem volt tankunk, ki is kaptunk ahogy illik. Harmadiknál se lett volna, de itt már inkább kileaveltem hősválasztót, kivártam a büntit, és megkaptam a valódi 3. meccsre cho'gath-ot. Semmit nem értek hozzá szinte, de mondom legyen, hát sajna nem lett győzelem ez se. Utána utolsó meccsen Zac-el na itt legalább tudtam jól mozogni, és tényleg veszélyes is voltam, de a kedves Galio akivel könyörtelen kombózhattunk volna csak egyszer reagálta le a beugrásom az ultijával. Amikor pedig láttuk jön pantheon ult, ráugrottam a 3 carry-jükre akik egy helyen álltak, feltartottam őket 1v3-ban, de a csapatom még így is elvesztette a 4v2-t.
    Már nem érdekelt, egy bot meccsel bezsebelem napi first win questet és vége, de itt is kaptam azért egy csapatot 0 flash-el, vagyis vagy botok, vagy kezdők. 1 bot volt, ő 0/4-be vágta magát rengarral, torony alatt dive-olta teemo-t miden, majd ki afkolt, kayn és shen (aki jg-zett és végén itemje csak 1 db cipő volt???) együtt hozzátett 1 assistot egész meccsen 39 killből, egyedül a master yi volt valami 8/5-el ami szintén szánalmas. Ezek alapján úgy gondolom a riot ma a szopó oldalra rakott engem, kiégtem. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák