Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    Én vagyok az egyetlen ebben a seasonben aki közelében sincs az előző seasonos rankjanak?
    Akkor az volt az első ranked szezonom(másfél éve tolom) és mid később jungleben gold 1ig jutottam
    Most kezdve a fantasztikus besorolókkal (2-8) silver 1ig egész simán mentem ahol a komikus körülmények (értsd egymás után 4 meccsen nálunk volt a sértődött afk-troll-es ebből csak egyet sikerült hozni) között elbukott gold promó után zuhanórepülés s4 aljáig. Azóta s4ben hintázok néha eljutok a promoig s3ba eddig 8szor buktam el :) ma volt a nyolcadik. Abszolút élvezetes: első meccs sima win mert bronzos smurf adc-nk van aki 20-1ben lehozza 20perc alatt. Második sima lose mert autofill vagyok és a midunk 0-8, jungle 1-9, (én 5-3) . Harmadik sima win... Lenne ha nem annyi lenne a csapat macroja H na akkor aram miden 30percen át.
    Gondolkoztam hogy ledodgeolom mert borzalmas compunk volt(teemo-shaco-talon(én)-ashe-nami)
    0 frontline. Náluk meg egy sett-leona. Az adc-nk inkább engem flamel a chaten(közben áll a lanen és meghal :DD ) H useless vagyok(17-5ben) meg a buildemet pingeli(hogy 2-3tank ellen nem full lethalityt veszek...)
    Aztán persze a vége vereség lett, amiben az a legszomorúbb, hogy az enemy mides zoe olyan szinten fogalmatlan volt végig hogy már sajnáltam de mégis nyert 2-11ben.
    Szóval én már nem tudom mit tudnék csinálni. Topon nem akarok mert még annyi beleszolasom sincs az early-midgamebe mint miden.
    A többi meg felejtős utolsó esélykent talán megpróbálom még a jungelt...
    Pedig konkrétan a "legjobb metapickeket" hozom. Diana (undorítóan erős lanen és teamfightban is de van ahol már ő sem segít)
    Talon ( lanen gyakorlatilag verhetetlen probalgatok roamolgatni általában sikerrel is csak lategameben elég haszontalan)
    Ekko (tanulgatom, van benne potenciál)
    Syndra (dettó, 1-2item után undorító)
    Az örök kedvencem lux csak hát őt nem minden ellen ajánlott behozni
    Na meg főleg Kata. Ebben a seasonben kezdtem el mainelni, imádom hogy ilyen mobilis és kiszámíthatatlan, viszont határozottan nehez. Értsd nekem kellett egy jó 30 ezer pont hogy ne feedeljek mindig. 60 ezer hogy tudjak lanet nyerni és kb 80ezer hogy bátran behozzam szinte bármi ellen.
    Számtalan oktató videót néztem már (micro-macro-freeze,farm, folyamatosan követem az aktuális metat, az itemezéssel nincs gond az fix, ha kell alkalmazkodok) viszont egyszerűen nem megy és nem. Nem dühítő inkább elszomorító mert amúgy baromira élvezem a játékot de a rankedet egyre kevésbé lehet. Inkább normalozok vagy flexelek a haverokkal az legalább fun( bár annak sincs sok értelme ha normalon 30-2ben vegigmegyek mindenkin katarinaval) pedig sohasem egyedül rankedzek mindig duozunk. Vagy mid-jungl vagy mid-supp néha mid-top. szintén silver-goldosokkal. De már ők is megjegyezték hogy vonzom a barmokat :DDD
    Már előre látom ha draven-vayne van boton akkor tuti feedel és 80 %ban így van. Ha Lee sin vagy nidalee van nálunk az szintén useless. Ha olaf az powerfarmol és nulla gank :D szóval szuper jó minden. pedig most volt egy másfél két hetes kihagyásom is a rankedbol mert clashre meg egy másik versenyre készültünk. De hát mint látom nem lett jobb.
    Az a legjobb mikor egy s8 dia 2es s9 dia 3as haverommal duozunk és velem stuckol silverben mert ő sem tud kijutni egyszerűen :D
    Persze tudom hogy baromi sokat kéne fejlodni de ez most igen demotivalo.. pedig más játék mióta lolozok egyszerűen nem köt le. Minden mást otthagytam érte :DD (elnézést ha kicsit crypost lett de ez már gyűlt bennem) egyébként üdv mindenkinek :R

Új hozzászólás Aktív témák