Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz pengegyerek #61547 üzenetére

    Ameddig nem esel túl azon, hogy rossz a csapatod, addig nem lehet segíteni. Minél feljebb mész a ranglistán annyival kevesebb lesz azoknak a meccseknek a száma, amit egyedül letudsz hozni. Ezeket pedig meg kell tanulni, hogy hogyan. Nincs más választásod. Ugyanattól a tudásszinttől nem lehet többet várni. Szerintem egyik meccsből mész a másikba nem kérdezel semmit magadtól, csak nyomod és nyomod, mert reménykedsz, hogy ez most jobban fog sikerülni. Állj meg és gondolj bele a dolgokba vagy nézd vissza, mi az amit jobban is csinálhattál volna.
    - Meghaltam egy gankban a 3-4. percben. Persze így könnyű, ha segít az ellenfélnek a jg. Vagy esetleg nem afkolsz 1:40ig és azt látod, hogy az ellenfél bot lane csak most ért a lane-re, akkor az ellenfél jg top felé fogja szedni a campjeit és benézhet hozzám. Mi lett volna, ha erre figyelek és nem játszom annyira agresszívan.
    - Bement a jg-m az ellenfél blue-jára és meghalt , adott egy killt az ellenfelemnek. GG JG DIFF. Lehet azért csinálta, mert látta, hogy van lane prioritásod és te leszel az első, aki odaér segíteni neki. Ki hibája volt, hogy elúszott a laned ? A Tiéd, mert nem tudod mit kellett volna csinálnod.
    - Az ellenfelem betolta a lane a torony alá, akkor spam pingelem az jg-t jöjjön segíteni, mert free kill. Meghaltok mindketten, mert broken az ellenfél hőse. Ki tudja, lehet az ellenfél alapból olyan hőssel játszik, akiben jó az 1v2 potenciál (Darius, gp stb), sőt mitöbb felstacelt 2 és fél minion wavet, amiből a gank alatt kijött 600-800 dmg :)
    - Meghalt a torony alatt a bot lanem, megint a jobb bot nyer. Mi lett volna, ha 4. percben nem arra használod a tp-d hogy vissza menj a lane-re 3 minionért ? Esetleg le mehettél volna oda és gazdagabbal lennél 2 killel, vagy 2 assittal és a bot laned örül, hogy milyen jól kijöttek.

    Minden egyes kis döntésnek (fellépek azért a cannon minionért, kiwardolok ebbe a bokorba, le roamolok mid/botra, ha kicsit még futok, akkor vissza jönnek a képességeim és nyerem az all int) hatalmas szerepe van az egész játékban. Ha nem tanulod meg, hogy minden lépésednek jelentősége van és nem látod át, hogy mik azok, akkor csak annyit mondok, hogy sok sikert ahhoz, hogy autopilot módban több száz meccset végig tolj minimális teljesítmény javulással és ha szerencséd van eléred azt, amit szeretnél.


    NoOffense :)

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák