Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz pengegyerek #61544 üzenetére

    Már elástad magad, ahogy én is ;]

    Amúgy meg, ha tényleg számít számodra a kozmetikai rész(mint nekem), akkor elég sok minden van, amit tehetsz azért, hogy jobb legyél. Autopilotban tolni a meccseket semmit nem fog érni, mert nem tanulsz semmit, csak csinálod azt, amit eddig megszoktál.

    Rengeteg ingyenes oktató videó(csatorna) van, amiből sok mindent tudsz tanulni, persze más dolog játszani a játékot és más dolog tanulni is azt. Játszani fun, de vissza nézni, hogy TE mit hibáztál az már nem fun. Top és mid lane az egyik legjobban climbolható role, mert miden könnyen érvényesülni assassinnal, top-on pedig 1v9ezhetsz egy erős mid to late game split push karakterrel. Persze meg kell tanulnod és értened, hogy hogyan működnek a dolgok.

    Ha szeretnél tanulni, akkor Skillcapped vagy ProGuides yt channel(RTO top lane academy- őt nem szeretem túlzottan, SRO vagy SoloRenektonOnly sok troll build és új dolgok próbálgatása mindenen, illetve clickbait, viszont mindig magyaráz, hogy mit miért csinál). Ha ezeknél többre vágysz, akkor és van megfelelő angol tudásod, akkor coach is rengeteg tud dobni rajtad. Persze itt már befigyel egy kis pénz :) Viszont ha kitartóan keresgélsz, akkor tele van matchup guide-kkal( Fiora matchup list ForgottenProject-től, aki No1 Fiora world ), lanek működéséről stb. Minden fent van a neten, csak időt kell rászánni vagy pénzt vagy is-is. :) Ha nincs érzéked hozzá (vagyis nehezen tanulsz), akkor muszáj vagy leülni és magolni, ha elakarsz érni valamit.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák