Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz tenaijo #59472 üzenetére

    Megkérdezném, hogy maga a lebonyolítás hogyan menjen.

    Első: A választás menete.
    Lehet Draft vagy Blind pick. Lehet a csapatelosztás úgy jönne ki, hogy két otp lux játékos egymás ellen vam, de így nem tujda mindkettő elhozni. Illetve lehet, ahogy kiismerték egymást a játékosok (Nagy vonalakban az aktív fórumozók közül mindenki játszott a többiek 70-80%-ával) és szeretnének target bannt. Például én nem játszanék teniajo Lucian-je, vagy ollocky nem játszana az én Ahrim ellen miden, valaki knox/Lokids neeko-ját vagy Sylas-át tenné ki.

    Második: A csapatok elosztása.
    (1) Ezt lehet rangonként elosztani, mint az iskolában tornaórán magasság szerint és minden páros egy csapatban lesz ahogy minden páratlan is.
    (2) Vagy előre kiválsztott kapitányok lesznek (az éppen játszó 10 ember által választott), akik saját ismereteik alapján állítanak össze csapatot és választana oldalt is (fenti vagy lenti)

    A role-k kiválasztása: Ki hová megy.

    (1) A csapat kapitánya dönti el
    (2) Ahogy bedobott a játék. Vagyis én vagyok a 1st pick és én topra akarok menni, akkor oda megyek és így sorban a 2. 3. 4. és 5. (neki marad, ami marad khm supp khm)
    (3) Ingame lobby előtt a voice chaten

    Ide tenném még, hogy elakarjuk e mondani, hogy meccs lobby előtt ki kivel fog facelni vagy legyen meglepetés :DDD Pl a felállás elárulását az indokálná meg, hogy ban fázisban tudjunk esetleg készülni rá :)

    Update, hogy mehetne tournament pick és ban. Én pl ezt nagyon adnám :B

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák