Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csipszikutya

    senior tag

    válasz Bowser #52503 üzenetére

    Szerintem még ez is olcso lenne amit Te irtál. Lehetne még drágább. Bár én személy szerint sz@rok a skinekre, eddig 4 év alatt 3 hete költöttem 2000 ft-t a lolra és akkor is IP boostot vettem (persze rá párnapra nyögték be, hogy szevasz fizetös runa).
    Mert most már ip-böl csak champet lehetlesz venni, amiket meg elöbb utobb meg tudsz venni.
    Most arra gyüjtök, hogy meglegyen az összes champ, 27k ip kell még, de ha azt nézem, hogy tengap pontosan össze számoltam 117k ip ment el runákra és oldalakra. Na most ha anno ezeket nem runákra verem el, hanem mondjuk champekre akkor lehet, hogy már feljebb járnék mint G2...
    Mert akkor nem azért normálozok, hogy megtudjak még venni 2 nagy runát hanem megveszem hamarabb Dianát és gg easy.
    Az uj játékosoknak annyiböl lesz könnyü, hogy na szevasz 5100 IPért is lehet venni champet, hamarabb ismerik meg öket, tanulják meg játszani az (esetleg) drágább champet amivel könnyebb carryzni magát.
    Én most lehet, hogy rosszul gondolom de emiatt hátrányban érzem magamat és ha mondjuk tegyük fel IP-t kapunk mondjuk a felét mint amennyit ráköltüttnk akkor 60k ip-vel mit kezdek? Ha most vissza kapnám akkor marad 30k mert megveszem az összes champet és gg, gyülik tovább.
    Lehetne azt mondjuk, hogy igen skin-t tudj venni magadnak és mondjuk legyen 100k 1 skin.
    Vagy legyen mindenhez croma és vedd meg a cromát ip-ért, mivel annyira sokat nem dob szerintem a champet a kroma, és szerintem beleölt munka ora sem sok átszinezni, az legyen ip. 1 croma 10k ip.

    Bár mielött sirunk, várjuk meg mit kapunk vissza, majd utána lehet anyázni vagy isteniteni a riotot, bár szerintem anyázás lesz belöle

Új hozzászólás Aktív témák