Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Sziasztok, két kérdésem lenne:
    1. Yasuo-nak mi a jó counter hős? Ahogy nézem mindenhol népszerű, és mivel lassan rankedezni akarok, kéne valami ellenszer rá. Tudom legjobb az ha bannoljuk, vagy pickeljük mi, de előfordulhat, hogy nálunk pickelné más, de megelőzik. Illetve én nem akarom pickelni, nekem nem áll kézre eddigi próbálkozásaim alapján. Próbáltam google-n választ keresni, de egyik oldal pl. azt írja Fiora gyenge ellene, másikon meg pont, hogy counter pick. (feltűnt Teemo is, és vele ki is egyezek, ha tényleg jó, mid/top-ra is megfelelő, csípem a kis görcsöt, bár nem kedvenc)
    2. Jelenleg mid/top-ra készülök, de top-ra nem sok hősöm van. Amik vannak, illetve kinéztem az Fiora, Riven, Pantheon (ha már összejött vele most egy penta, még ha bot meccs is, de bejön nagyon), mi lenne jó még? Trundle is bejött előző héten, szóval ő is lehetséges opció, csak 1-2 héten belül már randekezni akarom, és kéne olyan champion pool, amivel tudok nagy vonalakba minden teambe adni olyan hőst, amivel papíron már nálunk van a nagyobb esély.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák