Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Horytnica #46463 üzenetére

    Látom te is S4 vagy mint én és én is hasonlóan gondolom ezt a "ha jó vagy feljutsz" dolgot.

    Úgy van ez, hogy nagy részben csapatfüggő a győzelem és a vereség. Persze van olyan, hogy a te jó teljesítményeddel nyer a csapat, de csak akkor, ha egyébként is viszonylag egyenlő felekről van szó. Nagyon jó példa erre, hogy sokszor olyankor nyerek, amikor egy új hőst próbálok és nem is játszok kifejezetten jól, de van egy jó csapatom. Sokszor meg hiába megyek a mainemmel, és csinálok akár 25-5-20 statot, egyszerűen képtelen vagyok lekompenzálni egy 0-16 Annie midest és egy 1-12 Cait adc-t.

    Van gold-plat és volt challengeres ismerősöm, aki inaktivitás miatt esett vissza, illetve új accot is indított, de nem ez a lényeg, hanem amikor jönnek ezek a totál szívás csapatok, amiről te is beszélsz akkor ők sem tudnak mit csinálni, és ugyanúgy lose lesz. Persze ha együtt játszunk az már szinte mindig elég a győzelemre, mert max 2 random noob lehet, de önmagában egy jó játékos (és hát soloQ-ról beszélünk) nem tudja megváltani a világot.

    (#46479) v450 Írod, hogy gyakorlatilag challengerként, kaptál egy bronz V, tehát a legalja accot és, hogy simán lehozható egyedül. Na ehhez annyit fűznék, hozzá, hogy persze ilyen hatalmas tudáskülönbséggel nyilván más megélni a dolgot. Ez most olyan dolog, hogy fociban ha C. Ronaldo mellé adunk 4 gyenge játékost és ki kell állniuk teremfociban 5 gyenge játékos ellen, persze, hogy az a csapat nyer ahol Ronaldo játszik, szerintem ez belátható példa. Hogy maradjunk a focis példánál,viszont ha mondjuk te nem Ronaldo vagy, hanem csak egy jó játékos pl. Kleinheisler Laci, aki kiemelkedő a magyar mezőnyben, viszont az egész csapatot nem tudja új szintre emelni, már nem garantált a győzelem.

    Visszatérve a lol világába, ha mondjuk nem dia meg plat meg challenger szinten játszol, csak tegyük fel képes lennél egy veled egy szintű csapattal gold alját elérni, az már nem elég, ahhoz, hogy kiemeld magad a silverből, mert több ligával jobban kell ahhoz játszanod, hogy 1 ligával feljebb juss, szerintem ez is belátható. Szóval egy jelenlegi silver játékos, soloQ-ban akkor tud goldba feljutni, ha már gold teteje-plat alja szinten játszik legalább.

    Ja és még egy gondolat: azért is hiszem, hogy így van, mert sokszor normálozok, hogy ne rontsam új hősök kipróbálásával a rankomat, és ott bőven jön a vegyes felvágott, bronztól egészen diáig minden játékos megfordul. Ott amikor velem is vannak goldosok és az ellenfélnél is, tehát magasabb szintű de egyenlő csapatokról van szó, semmi gondom nincs, hozom a jó KDA-t meg minden, fasza a meccs. Persze egy gold I-II nem azt mondom már eléggé betud szivatni a lanen, de egyik nap pl. egy gold V Ekkot simán lejátszottam az ösvényről S4-ként.

Új hozzászólás Aktív témák