Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz ClydeBeka2 #43454 üzenetére

    Na válaszolnék akkor az éjszaka érkező reakciókra:

    szerk: Lokids +1, pontosan így van, ezt írom én is alább
    Hogy miért vagyok jelenleg leginkább supp? egyszerű: mert senki nem játszik supportot és elegem lett a folyamatos veszekedésekből a champ választónál (blind módban) és mindig úgy voltam vele, hogy azzal megyek amire szükség van... és mindig supp maradt rám. Így ezzel lett a legtöbb tapasztalatom, ezért megyek rankeden is suppként jelenleg, ilyen egyszerű. :)

    micafighter jungler valóban baromi nehéz, osztom a véleményed, szerintem ott kell a legjobban figyelni, pörögni, mikor hová kinek. Persze minden attól függ ki-mit gyakorolt a legtöbbet, hol van a legnagyobb tapasztalata.

    FoLey-v 3-7 ellenére azért kerülhettem bronz 1-be, amit írtam is, mert végig ilyen S-A-B végítéleteket kaptam a vereségek ellenére is, valószínű ezt is nézi a rendszer.

    ClydeBeka2 akkor jól veszem ki, hogy 20 pont jár a győzelemért, vereségért meg -20? Úgy hamar meglehet a 100 pont ha egy jó sorozatot kifog az ember! Fú én már paráztam, hogy 1 győzelem 1 pontot ér...... mondom így soha az életben nem lesz meg ;]

    UI: a supportolásomat azért nem úgy kell elképzelni, mint egy standard supportot magasabb osztályokban, ez inkább ilyen fele megoldás. Mostanság Tahm urasággal játszom és igazából annyi, hogy megveszem a gold income itememet, de nem is fejlesztem fel maxra, csak 2. szintűre. Úgy itemezek, hogy önmagamban is erős legyek és a legvégén el is adom a gold itemet valami jobbért. Lane fázis után igazából a segítés mellett a killeket is szemrebbenés nélkül szedem ha kell, volt, hogy Tahm-al 3v1-et lehoztam, mert a többiek kihaltak mellőlem és 3 félHP-s enemyt sikerült a tankosságomnak hála (meg thornmailnek) még megölnöm. Igazából onnantól, hogy van 3 nagyobb itemem már simán le 1v1-ezek szinte bárkit és erre szükség van itt még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák