Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Cyberneko #42948 üzenetére

    Morgana eléggé tud büntetni az overroottal és egy Lux support is elég idegesítő (mindkét oldalról :P), Karma meg Zyra meg cseles jószág. Nekem Luxot kivéve meg is vannak a fentiek, sokkal jobban szeretek velük játszani, mint a tank supportjaimmal, hiába OP egy Blitzcrank, főleg alacsonyabb ligkban, jó kezekben.

    Most épp jungle-t tanulom, ha lehetőség (setup) adja, akkor Jarvan IV, mert blink nélkül megrektálja a célpontot.

    Picit azért furcsa egy jó év szünet után visszatérni. Gazsi nem nagyon megy (Kha'zix), valamit lehet elrontok. Áttúrtam pár leírást, de sajnos mindig hibázik valami, főleg endgame idején, amikor már nem lehet vadászni a magányos birkákat. Néha ad egy-két priceless momentumot, de ritka. Múltkor red top jungle közelében flangáltam és elkezdett veszettül pingelni mid, hogy elindult felfele az ellen (akkor szerzett egy fraget a top és 30% HP-val elkezdett tornyot bontani), ledobtam egy wardot és épp arra sétált el, hát a nyakába ugrottam és elfogyasztottam. Surprise madafaka ;] Máskor meg én voltam 30% HP körül és elkezdett Jinx kergetni. Hát ő sem gondolta, hogy fél percig a képernyőt fogja bámulni.

    Gondolkozom, hogy veszek RP-ért pár hőst, Vi, Azir és Rek'sai van kiszemelve. Vi-t ismerem, amikor free, akkor mentem vele rengeteget, Azir a jóféle trailerek óta érdekel, Rek'sai pedig rendkívül mozgatja a fantáziám.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák