Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Halihó,

    Elkezdtem csapatni a lolt és nagyon megtetszett már 3 napja küldöm neki ;] , azelőtt dotáztam szóval nem vagyok a műfajban noob. :)

    Viszont sajnos ez a vak meccsezés sokszor nem szerencsés, mert olyan retardáltakkal tud összedobni (a dotában is sokszor ez volt a bajom), hogy a gyerek ilyen 0-7-ben van már 5 perc után.... mintha vonzanám ezeket, mindig megtalálnak és sajnos az én oldalamon.... Szóval elég sok meccset fel kell adni emiatt, hisz már ilyen 3-40 arányban megy az ellenfél 10 perc után. Én azért nem szoktam sokat halni, max 3-4-et egy meccsen. de ha normális a csapat akkor 0-át.

    Egy enemy volt eddig csak, aki nagyon durván megszivatott: direkt megnéztem Darius volt a champ neve és aki játszott az is durván tolhatta. De már lvl 1-5-ön olyanokat rámbaxott, hogy a fél hp-m lement aztán odarántott magához és KO. Lehetetlen volt vele bármit is kezdeni a lanen, berántott és haltam, így szépen be is tolta az egészet. Társaktól semmi helpet nem várhattam, mert ők is mind már ilyen 0-10-ben voltak, na az pokoli meccs volt. Nem is a társak miatt, mert a 7végén sokszor volt, hogy írtó noob csapatot kifogtam, de ez a Darius... nem volt gyenge pontja. Ez tényleg ennyire OP kari?

    A lényeg, hogy akinek lenne kedve majd csapatni kezdőbb szinten az vegyen fel, Yodamest néven futok ott is. :R

Új hozzászólás Aktív témák