Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz szupermacs #39545 üzenetére

    Szia, az OP.GG profilod alapjan meg jatszanod kene par bot meccset a normal elott es olyan dolgokra figyelned mint a farmolas. Amikor Alistar supporttal vagy farmolsz (nem kene, csak amennyit a relic shield megkivan), amikor pedig nem supportolsz akkor alig-alig farmolsz valamit. Lvl 14 Malphite 29CS az baromi keves. Ugy latom, hogy azt nem erzed, hogy ha meghalsz 1-2x akkor aki megolt mar olyan elonyben van hozzad kepest, hogy ha visszamesz a lane-re akkor az ellen kozelebe se kene menned de nyilvan valoan belemesz utana is a harcba. Pedig ez a jatek nem igy mukodik. Ha te meghalsz valaki altal akkor az penzt kap erte amitol meg erosebb lesz mint te igy egyedul nem leszel kepes utana legyurni. Ilyenkor sokkal ovatosabban kell jatszani es kerulni kell a konfliktust. Illetve ami uj jatekosoknal legjobban megdobja a fejlodest az az, hogy gyakorlod a farmolast ugyanis azert kapsz aranyat amibol itemeket veszel amibol elonyre teszel szert.

    Szummazva:
    bot jatekosok ellen gyakorold hogy CS/min-ed 5.0 vagy 6.0 korul legyen. Ez meg mindig tavol van a jotol de a mostani 2.0-hoz kepest mar nagy javulas lenne. :)

    Az itemization nem olyan rossz legalabbis Alistaron nem.

    Ha mar a farmod jo, es azt is megtanultad, hogy hogyan kell biztonsagosan jatszani akkor lehet azzal foglalkozni, hogy minden jatekban vegyel trinketet es az felfejleszd, hogy vegyel minden supportnak Sightstone-t stb.. de ezt majd kesobb :)

Új hozzászólás Aktív témák