Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz DarkByte #39524 üzenetére

    Amíg nem képesek fejlődni, és újra meglepetést okozni egy-egy pickkel, addig ebből nem is lesz semmi. Sajnos amíg PoE-n múlik minden, neki meg marhára nem metába illő a champ poolja, addig sem lesz ebből az UOL-ből semmi.

    Csacsit nem használják eleget, sokszor lehet jobb lenne ha valami sebzőbb topost tudna hozni, és inkább a jung/supp lenne tankosabb.

    Vardags meg.... nem hiszem el, hogy nem tud ennél többet. Ez nagyon karcsú, és már annyira, hogy meccsek óta látom, hogy Hyli mást sem csinál, csak ott hagyja egyedül lanen, oldja meg ahogy akarja, és inkább kihasználják Hyli jó roamjait. Sajnos mostanában ezek sem jönnek be, mert már számítanak rá.

    Nem tetszett ahogy Kikis otthagyta őket, de nagyon kellene valami olyan, amire Ő volt képes. Jó zone controll, és a meglepetés ereje.

    Továbbá tényleg ki kellene találniuk hogy ki lesz a shot caller. Továbbá csókoltatom Sheepyt, de valamit vele is kezdeni kell. Valahogy nem képes a játékokat olvasni, és a megfelelő compot összerakni a csapatnak. De most már ez megy hetek óta.

    Végre Azir és GP!!

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák