Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Mottie #37429 üzenetére

    Egy pont után Ekkonak olyan wave clearje van, hogy elképesztő. Dobsz egy q-t egy wave. és 4-5 sec múlva a következőt dobhatod. Gyak elkezdesz vele egy fightot, kicsit visszább szaladsz, majd shield egy pontra, az ellen háta mögé, beugrasz evel, ellenfél ha még él belesétál a shieldbe, ami akkor aktiválódik teljesen, stun, ráütsz egyet vagy ha le tudott slowolni, akkor egy q megint, és egy vagy két kill biztos. Még csak hexakillbe mentem vele, és sajnos az ellen tele volt assasinokkal szintén, így annyira nem tudtam vele kidomborodni, főleg, hogy lassan mindig így kezdek neki, hogy tears of the goddes, cipő, majd archangel staff, varázsló cipő, rod of ages, aethar wisp a ludensből, rabadon, ludens echo és lich bane. Sokan akarják kipróbálni az ad ekko-t, de amit láttam párat, az mind szánalmas volt. Egyszerűen szerintem nem éri meg adra építeni, annyit vesztesz az ap ellenében. ellenben jungle-t még nem próbáltam vele, és az még izgat, hogy működhet-e. nem vagyok benne biztos, mert kis szinten még nem üt akkorát egyik spellje sem, és ad sincs, hogy gyorsan haladj, szóval lehet rossz elgondolás, ha jungleben kezdesz (láttam is egy ranked matchet, ahol próbálkozott vele a gyerek, és nekem úgy tűnt, hoyg hiányzik az a potenciálsi erő, a teamfightokban, mai ekkoban van, ha lanen tolja.). Viszont próbáltam már support rolet vele, meg topot is. Mindkettő működhet. Ez mind bot gamere vonatkozik, intermediate botokra.

    UI. Intermediate bot karthus olyan szinten van kiütve, hogy te már lvl 8-9 vagy, mire ő esetleg eléri a lvl6ot, és ste már ezerrel ütöd a többi lanet is. Ki kell próbálnom a normalon valamikor, amikor lesz időm, érkezésem rá.

    Amiért manával kezdek: rettentően mana igényes ch.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák