Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JLHFans

    tag

    válasz Plasticbomb #32417 üzenetére

    A besorolók azok ilyenek... Én silver 4 ben landoltam, és a besorolókat úgy játszottam le, hogy még 1 teljes runapagem se volt kész, és játszottam tobb olyan meccset, ahol abszolut más rúnák kellettek volna minden helyre, + még a régi 12 éves laptoppal, 5-10 es fps el, volt hogy mozogni nem tudtam, ráadásul a 10 bol 3X kaptam afk t, rogton az elson nem is egyet, hanem hármat is, szoval egy 2 vs 5 el indult a rankedezésem...

    Ennek elllenére 4-6 al zártam, de 2 autohit hijan 5-5 lett (utolsoba ennyire volt a win az enemy nexusnál) és akkor silver 3 ba megyek. Azóta letoltam 30 meccset 2 hét alatt (ezeket már normál géppel) eleinte én is gyengének éreztem magam ehhez, most kezdem úgy érezni, hogy a 2-3 main herommal már ennél többet is megjátszok és ideje volna feljebb menni.
    Legalábbis most eloszor jottek olyan visszajelzések a team részérol mint pl " gj Leona carried the game " meg kitüntetéseső a game végén :) Persze az ilyesmikhez értelmes adc meg csapat sem árt, mert anélkul a kezdeményezés vége az lesz, hogy 2 mp mulva meghalok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák